fredag 31 december 2010

hårt godis.

nyårafton.. nyårsmorgon? säger man så? jag vet inte. Somnade vid 5 inatt ialla fall, inte pga ångest utan pga en söt pojke. En söt pojke som i flera år har varit den sötaste jag vet. Nu helt plötsligt vill han göra saker med mig och jag kan bara tänka på niklas. På ett sätt vill jag bara vara med Niklas, men han vill inte vara med mig nu. Jag kan inte sitta och vänta på honom hela livet. Men det blev sån kaos förra gången jag var med någon, och jag vet inte om jag orkar det igen.
Om det här hade varit för 2 år sen hade jag utan tvekan valt den andra pojken, men nu finns Niklas och då blir allt krångel.
Fan.
Jaja, jag orkar faktiskt inte tänka på det idag. Ikväll ska bli en superfin kväll och jag ska vara superfin. Jag har belles fina lila klänning på mig och peppar med fina vänner på facebook.
Tänkte ta tåget vid halv 5 så jag är inne vid halv 6.
Nu börjar det dyka upp massor med folk som vill komma på festen, så min panik har börjat släppa nu. det kommer bli bra, folk kommer ha roligt.
jag kommer må bra.
nu ska jag försöka fixa mitt hår (håll tummarna för mig belle).
ha ett fint nyår.
pusspuss

my monkey

ikväll river råttorna i bröstet igen. samma sak varje kväll. Jag är så trött på det.
jag vet inte ens vad jag ska skriva. Låg i badet i två timmar och läste Mansons självbiografi, den är så sjukt bra och hemsk. Nu borde jag väl egentligen sova, men jag är inte det minsta trött. De flesta har försvunnit från msn och jag ser på Eva och Adam haha.
Försöker hitta någon slags pepp, men ikväll finns det ingen. Allt är bara grått och jobbigt.
imorgon blir nog bättre.

godnatt.

torsdag 30 december 2010

kärlek.





ni är allt jag behöver.

And there´s no mountain too high
no river too wide.
Sing out this song and i`ll be there by your side.
Storm clouds may gather and stars may collide,
but i love you until the end of time.






ikväll.




















äter lite godis och pratar lite med fint folk på msn.
ångesten ligger någonstans och gnager, men jag orkar inte bry mig ikväll.
Imorgon kommer bli finaste kvällen tror jag.
Verkar som att rätt många kommer ändå.
jag har ont i mina läppar.
bilden är från förra nyår.


totoro.















Nu har jag handlat allt som behövs inför imorgon. Egentligen hatar jag att fixa fester, speciellt med andra. För det slutar alltid med att det är jag som får fixa folk, pratar i telefon, ge folk vägbeskrivningar osv. Förstår inte varför folk alltid ger mig ansvaret, men det är nog för att jag är så himla hetsig annars. Jag måste ha allt planerat in i minsta detalj, annars får jag ångest. Mina vänner är precis tvärtom, de tar allt som det kommer.

jag blir tokig.

nu åt jag en kaka och väntar på att lasangen ska bli klar.
Tittar lite på Totorofilmen och pratar med fina människor på msn.


en morgon.

Drömde sjukaste drömmen inatt. Vi var på någon fest för en film som jag och mina vänner hade gjort. Och bara helt plötsligt så berättar min mamma att hon har haft sex med mina vänner. Så jag blev helt hysterisk och mamma och min vän tyckte inte att det var någon stor grej alls. Så började jag springa runt och leta efter Niklas och Jesper, för jag var helt övertygad om att mamma hade varit med dom också. Sen helt plötsligt var jag på sjukhuset istället och var supergravid. Sen bara var min mamma där och hon skulle också föda samtidigt. Jag smsade jesper massor men fick bara tag i hans kompis. Jag döpte ungen till jesper och sen vaknade jag av ett sms från Niklas.

Så sjukt konstig dröm och den kändes sjukt verklig. Idag måste jag handla till min mamma och handla på systemet till mig själv.
Inatt var ingen bra natt, jag mådde skitkasst och bara skakade av ångest. Minns inte hur eller när jag somnade, men det gjorde jag ialla fall.
Nu ligger jag i sängen och ser på fröken sverige. Har såklart fått en finne nu lagom till nyår.
Nu måste jag duscha.
hej.

nattångest
















frågan är inte längre om vi faller, frågan är hur långt ner det blir den här gången.



onsdag 29 december 2010

Colourful life.

Det är nog dags att börja skriva igen.. eller det är dags. Ny blogg igen. Jag har saknat blogspot. Inte för att jag egentligen har så mycket att skriva om men det behövs nog ändå.
Jag är så trött idag eller jag är alltid trött, men extra mycket idag.
Igår var en fantastisk kväll! åkte hem till Belle i Lund och drack vin. Vi satt på golvet, rökte, pratade om fina och mindre fina saker, drack massor med vin (och julsnaps), provade fina klänningar och lyssnade på Ann heberlein. Vid 7-tiden var fyllan extrem och vi stapplade till Ariman på skakiga ben. Där träffade vi Moa och hennes vän Frida. Det var fint. Belle gick hem efter en stund, vilket var sjukt trist. Jag stannade kvar ialla fall och drack vår insmugglade häxblandning. Vid 11 bestämde vi oss för att åka hem till Moa, men på väg till bussen hittade vi Lukas och Leo. Vi sprang upp i en lägenhet ett tag och sedan tog jag bussen till Malmö.

Kvällen avslutades på hans bröst. Där somnade jag trygg som en liten lammunge medan han tittade på någon konstig film. Jag vaknade imorse av att han skedade mig och höll sin fina hand i min. Jag förstår inte hur detta ska gå till. Hur ska jag komma över en människa som gör mig hel? Som förstår mig och som alltid kan få mig lugn. Aldrig att jag kommer träffa någon som han igen.

På fredag är det ialla fall nyår och vi ska ha nyårsfest hemma hos Anton, jag vet inte hur det kommer bli. Förra nyår var himla fint, tror jag ialla fall. Men jag är nöjd sålänge jag får vara tillsammans med fina människor och bara vara glad.
Idag är det dessutom bara 6 dagar till jag fyller 22. Fattar inte hur jag kan vara så gammal redan.. eller var alla år och dagar har tagit vägen. Egentligen har jag inte gjort en enda vettig sak sen jag fyllde 18, inte innan det heller för den delen. Men i höst ska det bli ändring på det. I höst bor jag förhoppningsvis i Uppsala och får skriva hela dagarna.
Då börjar livet på riktigt.

Nu ska jag gå och lägga mig i badet, precis som alla andra kvällar.

Godnatt.