torsdag 31 mars 2011

fniss.


nu åker jag.
puss bebisar.

hejdå lite.

Imorgon åker jag iväg. Det kommer bli najs. Jag har så mycket skit i huvudet just nu och jag vet seriöst inte vad jag ska göra av det.
Jag vet inte vad jag vill eller med vem eller något. pallar verkligen inte.
jag är så himla trött, så borde sova egentligen.
Hoppas ni kan överleva utan mina underbara blogginlägg.
puss.

tisdag 29 mars 2011

blä.

Jag bara slår sönder allt runt omkring mig. allt går sönder och jag kan inte låta bli. Folk kommer inte förändras och jag kommer inte förändras.
Jag blir bara så jävla trött.
trött på att det jämt är jag som ska försöka och höra av mig. jag har dygnat och mår verkligen så jävla dåligt på alla sätt.
Jag orkar inte.
Vill inte mer.
Måste härifrån.
det funkar inte mer nu.
jag går sönder.
Jag måste sluta slå sönder allt innan det är försent. jag har redan förstört så himla mycket fint och att säga förlåt funkar liksom inte längre.

Över en elektrisk chock genom skelettet, som slog sönder våra liv till ett fullständigt normalt tillstånd där allt är trasigt.

06.50



Helgen har varit fantastisk och jag är glad att jag känner så fina människor. jag orkar inte skriva allt som hände, men fint som tusan var det ialla fall.
nu är jag hemma hos mamma igen. har ätit sjukt mycket pasta och bara mått okej. Fick fetaste ångesten tidigare inatt, men den har lagt sig nu. Det blev att jag dygnade idag, jag orkar fan inte ha en så fuckad dygnsrytm. har precis spelat klart bioshock med! Kan ju säga att det inte var något Codslut direkt, inga tårar här inte. Men det var ett himla fint spel trots det trista slutet.
Det borde ni spela!
jag har också pratat med den sötaste tjejen i flera tusen timmar. Hon är typ perfekt på alla sätt och ja, åh puss. hon är fin.
Nu har allt mitt sällskap dött lite på msn och jag har inget roligt att spela. Lax.
Orkar inte läsa tusen bloggar och har inget kul att se på ju.
jag saknar förresten mica så himla mycket att jag dör!!! måste åka upp till göteborg snart. På onsdag ska vi ialla fall ha den lilla BDmysAnderskvällen. Det kommer bli finast.
Bilderna är btw stulna från belle och är från i fredags.
nu ska jag spela cod.
pusse!

fredag 25 mars 2011

Blue skies.

Jag har den där molnkänslan i magen. Den som bara är så mjuk och som vinner över all ångest. Idag har varit en rätt så bra dag. Jag har varit ute på promenad (utan jacka!!!), skrivit i parken och hälsat på mormor på kyrkogården. Jag har också börjat på min första novell.. eller inte första kanske. Men första på väldigt många år.
Ansökningarna till skrivarlinjerna ska vara inne om lite drygt en månad, så jag måste skynda mig. Inte för att jag tror att jag kommer in, men det kan ju vara kul att försöka ialla fall.
Min sparning på bioshock är borta, så nu måste jag spela om massor.. jag blir så himla trött. Lyssnar på finaste musiken och är rätt glad.
Imorgon är det fredag, men jag har inga pengar. Det hade inte gjort så mycket om det inte vore för att alla mina vänner är i en annan stad. jag tycker inte om att vara fast här. Men jag ska skriva, massor ska jag skriva. Och spela såklart!
Jag skällde på J innan, dumt men dock väldigt befogat. Han måste skärpa till sig.

http://open.spotify.com/track/3LmkCwEyengXsS8q7i9y6p ni borde lyssna på den här låten faktiskt.
nu ska jag ta tag i bioshock igen.
godnatt.

torsdag 24 mars 2011

mellan armbågar.

Det ringlar järnvägsspår runt min kropp
och på din vägg klättrar gatljusen.
Vi slåss om din uppmärksamhet och i en sekund
känns det äntligen som att jag vinner.
Du hämtar vatten i stora glas medan jag hämtar andan på din sängkant.
Vi tackar för en god match, gatljusen och jag.
jag hör att du ler
och jag har alla takter i min fot.
jag ser inte på dig
men jag vet ändå att det finns ett svart hårstrå på ditt bröst.
Vi håller varandra i handen när vi sover
utan att du någonsin får veta det.
jag och ditt hårstrå såklart.

onsdag 23 mars 2011

outcast.

Någon slags ångest bara kröp sig på sådär för en stund sen. Tror det var verkligenheten som hann ikapp lite. Sånt som jag försökt förtränga de senaste månaderna skaver nu i bröstet. Det är jobbigt att allt ska vara så svårt hela tiden, och att det aldrig blir bättre fast man försöker. Jag har velat ge upp många gånger, men ändå alltid fortsatt.. för det MÅSTE ju finnas något bättre än det här? Det måste kunna kännas bättre i mig och det måste kunna bli lättare.
Frågan är liksom bara när.. och hur mycket man måste orka innan.
magsyran fräter i halsen och hela kroppen gör ont.
Idag har jag handlat blomjord och tvättat fyra maskiner tvätt. Hur kan det vara så utmattande? Någonstans innanför ögonlocket trycker tårarna på, fast jag lovat mig själv att vara glad hela dagen.
Måste maila min soctant om hur det blev med jobbet, men jag känner inte för det nu. Det hade bara blivit ett sjukt ostabilt och ledset mail. Ett sånt där som normala människor ser som väldigt onormalt och lite stört. Tror min soctant är lite rädd för mig.
Jag vill inte må såhär mer.

my best friend.










Idag firar jag och den bästa bruden jag vet tre år som bästa vänner. Det är helt sjukt. Känns som det inte var alls längesen vi var på Kent tillsammans. Hon blev ihop med mitt ex och sen träffades vi på en fest efter jag och mina vänner varit på Kentkonserten den 22e mars. Jag var asledsen först, men sen började vi prata på balkongen och bestämde att vi skulle gå på Kent nästa dag tillsammans. Jag trodde bara det var vanligt fyllesnack, men nästa dag köpte vi biljetter och bestämde att vi skulle ses. Jag och min vän gick hem till Ellen och Kim och åt tacos tror jag. Sen gick jag, Ellen och Sophie till Baltiska hallen för att se Kent. Minns att vi hade en tetravin med oss och att vi drack ur den med sugrör. Fast sugrören trillade hela tiden ner i tetran. Sen spelade Kent och det var världens bästa konsert. Jag och Ellen fnissade hela konserten åt en tjej vars hår vi ville klippa av med ellens sax. Minns dock inte varför hahaha. Den jäkla saxen låg kvar i Ellens jackfoder hur länge som helst efter det.
Det var nog en av de bästa kvällarna jag har haft och sen dess har vi varit världens bästa vänner.
åh nu när jag tittar igenom alla bilder på oss blir jag helt lipig.
Det är galet hur mycket vi delat och hunnit med de här tre åren.
Ingen kommer någonsin kunna förstå hur mycket jag älskar dig och jag vill aldrig vara utan dig.
Because you are the light by which I travel into this and that
You are the light
You are the light by which I travel into this and that

00.50


Okej, livet är kanske inte SÅ himla värdelöst ändå.
Läste en fin blogg, hittade en gammal fin låt. Fick vårkänslor i kroppen och lipade. Lyssnade på låten på repeat ungefär 30 gånger. Blev varm i magen och skickade ett kärlekssms. Tänkte på blommor och ljusrosa klänningar. Lipade lite till.
Bestämde att jag ska vara glad hela dagen imorgon.
Det förtjänar jag.
Tack finaste Jens lekman.
Nu ska jag lyssna 30 gånger till.

Ni borde också lyssna på låten.

http://open.spotify.com/track/3Vkgy9Tz2aw8Y5yoKem3m9

tisdag 22 mars 2011

skitliv

Livet är fan helt jävla värdelöst och jag bara orkar inte mer.

lördag 19 mars 2011

Buseboden 4.0


jag är så himla himla trött. Igår blev en superfin kväll ialla fall. Jonte Chatrine och Hanna kom hit. Vi satt mest i köket med vin och var glada.
Vid tre fick jag någon slags ryck och gick hem till niklas. Vi kelade lite och kollade på någon sjukt rolig serie. Det var fint att ligga på hans bröst igen.
Idag har jag tove och anton varit ute i solen. Vi gick längsta rundan upp till möllan. Hälsade på antons mammas på hennes filminspelning och sedan åt tove och anton falafel. Vi var så nöjda och glada. Efter falafeln gick vi till ica och köpte sjukt billiga chips, godis och potatismos.
Nu har vi varit hemma i några timmar. jag och ola åt mat i köket och sen har jag läst Harry potter. Kommer nog somna himla tidigt ikväll. dör nästan av trötthet.
Nu är anton och tove i affären och jag funderar på att duscha.. kanske.. om jag orkar. Ska nog gå och dö lite i min säng istället.
Håret blev btw himla bra. fniss
puss

fredag 18 mars 2011

Buseboden 3.0


Hihi. idag har varit en fin dag. Vi har varit ute på stan och lekt. Fixat massor med Toves bank och fixat ut mina pengar från Anton. Nu sitter jag med hårfärg i håret och väntar på att ola ska duscha klart.
Igårkväll flippade alla ut och det blev asmycket bråk. Sämsta. Men idag är vi vänner och senare ska vi nog hem till Jonte och Chatrine. Det blir nog himla fint. jag är nöjd. Anton och tove är hos Antons mamma nu, så jag och Ola har spelat yatzy i köket. Gjorde stört mycket potatismos också. Fina tider.
Jag är glad.
hoppas ni får bästa fredagen.
puss

torsdag 17 mars 2011

Buseboden 2.0

Livet är okej. Vi äter nudlar och spelar sällskapsspel. Jag slog precis vårt yatzyrekord. Tove är i duschen och jag sitter här invirad i ett täcke. dansade precis lite naken i sängen till E-type. Vädret suger men vi är varma inuti ialla fall.
Pengar är jämt ett problem, men vi har varandra och det är bra.
Jag har en jobbig saknadkänsla i kroppen. Orkar inte.
Drömde inatt att jag åt mina tår. Höll på att spy när jag vaknade. Vidrigaste drömmen ever. Vill inte äta mina tår.
Nu ska jag hetsa lite på tove så jag med kan få duscha. puss.

http://open.spotify.com/track/2PsMuODFlsaMrlBEnMISGe

tisdag 15 mars 2011

buseboden.


Hej bloggen!
nu är jag i malmö hos alla små fina älsklingar. Jag är nöjd. Blev inget med arbetsbesöket idag, vi ska boka en annan dag. Sjukt bull men vad gör man.
Jag och tove har städat massor och nu luktar här ganska gott. Väntar på att mina små ska bli färdiga så vi kan gå och köpa vinet. fniss.
Jag är ialla fall gladgladglad. det är bäst.
Ni får en fin bild på när anton och pontus dansar röra i grytan. Detta var samma kväll som jag och anton blev tillsammans.. så ja, ungefär 300 år sen. Det var en asbra kväll ialla fall.
Malmö är finast i vårsolen btw.
puss

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Bara för att jag saknar moa idag så får det bli en bild på oss. Här är vi glada på en spårvagn för några år sen. Så himla fina. saknar mitt hår också (hahahaha mica! sån kicki jag är). Tror det var denna helgen som slutade med att jag spydde ner 2.5 spårvagn och däckade på en bänk utanför Haket... inte okej. aldrig mer rom.
Men moa är finast och snart ska jag åka och hälsa på henne i London. puss

kaos killer.


idag ska jag åka på arbetsbesökintervjugrej. jag är så himla nervös! men det går nog bra och förhoppningsvis får jag jobbet. Sen ska jag leka med mina finaste vänner hela veckan och helgen! älskart!
imorgon ska jag träffa ellen och det kommer bli bäst, för hon är bäst. Det är supermycket vår ute och jag har tunna strumpbyxor på mig. Ska inte gå till tåget förän om en timme. Så vet inte hur jag ska fördriva tiden riktigt.
Sov kalasdåligt inatt och vaknade vid tio av att tove ringde och var lite lätt hysterisk. Men det löste sig såklart. Allt löser sig.
Lyssnar på Kap bambino och är sjukt peppad på att de är bokade till emmaboda, det kommer bli världens bästa.
Bilden föreställer btw mig och ellen för ungefär tusen år sen. Vi posade sexigt i ett fönster med en sydväst. Folk har svårt att se skillnad på oss på denna bilden.. och om jag ska vara ärlig så har jag nog också det.
åh.
hoppas ni överlever utan mina extremt roliga blogginlägg under veckan.
puss finisar.

måndag 14 mars 2011

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


Jag skippade den fjärde bilden, för jag hittade ingen bra. Jag har inte haft någon konstig tid i mitt liv. så nu får ni en gammal bild på mig istället. Lova att inte skratta! Det här är nog den äldsta bilden jag har. Den är från lägret vi var på i nian med klassen. Jag var så himla metal och cool haha.
puss.

underground.


Drömde världens bästa dröm inatt. Belle var med och vi var häxor som trollade med händerna. Sen skulle min mamma åka till sjukhuset för att få en unge. Sen var victor också med och hade hittat tre diamanter som han skulle förstöra världen med. Men jag trollade in dom i en stor vit kristall och då blev han himla ledsen. Jag och belle bodde mitt emot varandra över vägen liksom och sen var det en kille som var psykolog som tyckte att jag skulle prata med honom. fast jag vägrade och flög istället hem till Belle och låg i hennes säng.
sen vaknade jag och hade fått ett sms av jesper.
Hade knäppaste känslan i kroppen också. Sjukt skumt och JÄVLIGT otippat.. Vet inte riktigt vad jag ska göra med det här riktigt. Men ja, jag får väl bara se hur allt går.
Idag måste jag skicka in socpapper och få tag i tove så hon sätter in pengar. Annars blir det minsann inget malmö eller jobbesök imorgon.
Peppen är på topp ialla fall.
Det blir nog bra.
Hoppas ni mår bra darlings.
puss.

söndag 13 mars 2011

åh

Åh vad jag saknar göteborg och Mica och Jockos och åh. jag vill vara där nununu. Jag ska söka jobben även om jag inte har någon bostad. det kan bli spännande och sådär. Inte för att jag kommer få något jobb, men ändå.
Åh jag vill ligga i gräset med vin och sjunga håkan nu.
Funderar på att gå ut och ta en liten cigg. Men jag orkar nog inte.
Hela vårt kök luktar ättika.
Åh, vad jag saknar göteborg.
puss.

dead hearts.

Jaha, blogg ska man skriva också ja.
idag har jag såklart bara spelat och sett film. Finns inget annat att göra här. men jag klagar inte, jag tycker om att spela.
På tisdag ska jag på jobbesökgrej och jag är rätt nervös. Tydligen så kommer det en annan tjej på onsdag också.
Blir nog att jag färgar håret rött nästa vecka också, är fruktansvärt trött på svart. Ska nog träffa Niklas i veckan med och ellen, fast det vet inte hon än hihi.
åh, det skaver lite i mig ikväll. Jag orkar inte att allt ska vara helt stelt och jobbigt.
Men nu ska jag vara glad.
Jag har en bra vecka framför mig och finaste vännerna i stan.
åh.
puss.

lördag 12 mars 2011

3e bilden: En bild på någon i din familj


Orkade inte hitta någon bild på min bror, så det fick bli en på min mamma. Här är hon glad framför ett vattenfall på kanarieöarna. Vi var på den lille djurparken och just den här dagen var det superkallt. Vi såg på krokodiler, flamingos och andra små supersöta saker.

18.31


Idag har jag bara spelat tvspel och lyssnat på fin musik. Sånt som jag gör bäst helt enkelt. idag är det bioshock som står på schemat, älskart. så himla bra. blir lite kär.
Ikväll ska jag bara titta lite på mellofinalen och spela. det är bra. jag är nöjd.
jag orkar inte supa eller träffa någon.
Om ni skulle vilja ta del av min musik, så kan ni få min himla braiga 8-bitsspellista
http://open.spotify.com/user/nintendokatt/playlist/2MVDydaAzvEWTsBAFtcRdp

den är så bra att jag typ blir tårögd. fintfintfint.

nu ska jag fortsätta spela.
puss små fina.

10.36


Har precis vaknat. Superpigg och rätt nöjd. Har sjukt ont i mina tänder bara. Däckade stenhårt vid 10 igår. Det var skönt. Såg finaste Scott pilgrim vs. the world igår. fnissade och tänkte på han den där söta. Alla mina vänner var fulla i buseboden igår, fick lite ångest.. men idag känns det bra och nu loggade min finaste brud in på msn.
hon var med i min dröm inatt, det var fint. Niklas var också med. åh.
klicka på bilden om ni inte ser, den är kul.

fredag 11 mars 2011

2a bilden: En bild på dig själv.


Det var svårt att välja, jag har så himla himla många bilder på mig själv. Men den här är väl ganska typisk jag. Full med de finaste människorna och popposen.
Fast. jag är ju ingen alkis! det får ni inte tro.
jag är lagom.

zelda


det här är förresten det finaste någonsin. Åh zelda <3

http://adella.deviantart.com/gallery/#/d2xsfa6 här är massor med fler fina.

dygna.


Jag råkade dygna lite igen. Det blir alltid så när jag börjar spela sent. Men det är skönt, jag måste ha ordning på mitt dygn. Speciellt nu om jag ska börja jobba.
har fixat hem några superfina filmer som jag ska kolla på strax. har bra sällskap på msn och åh, det finns en pojke som är så söt att jag smälter. Har massor med bilder på honom som han skickat sparade på mitt skrivbord. Tittar på dom några gånger om dagen och fnissar. så sötsötsöt.
har pratat med han pojken som skavde mig lite i hjärtat och jag vet inte vad vi kom fram till. Men han hade tusen kilo ångest och bad om ursäkt massor av gånger. Dock kommer jag aldrig lita på honom igen. Nu är det bara nog med allt trams.
nu ska jag se på velvet goldmine och drömma om snygga ewan.
puss.

03.16

Idag har varit en bra dag utan ångest.
Inget speciellt har hänt, men ändå har det var okej. Inatt lyssnar jag på jangletones och pratar med mina pojkar på msn.
En av mina bästa pojkar är borta och det skaver i hjärtat. För det blev så fel mellan oss igår. Nu svarar han inte och jag vet inte vad jag ska göra. fan.


oj jag glömde ens bort att jag skrev blogg.
såhär 3 timmar senare har jag hunnit prata med den sötaste pojken jag vet och spelat massor med tvspel. funderar på att sova strax. men måste bara spela lite till
puss.

torsdag 10 mars 2011

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

anton cathrine tove

Cathrine (igen) kim och wille.

Hittade en såndär blogglista som man ska göra med bilder osv. Det kan ju vara lite kul. Får se hur länge jag orkar haha.
Det måste bli två bilder här.
Självklart skulle jag vilja ha med tusen bilder här, för jag umgås med så många. men just nu umgås jag mest med de här människorna.
puss.

livräddaren.

Inatt är också en såndär fin bra natt. jag är glad och allt känns bra faktiskt. jättebra. Noll ångest. jag lyssnar på jangletones och har fint sällskap på msn.
jag orkar inte vara ledsen mer nu.
Nu vänder det.
Pratade med min finaste bästa ellen innan också. Åh vad jag saknar henne och malmö. Den här våren ska bli den absolut bästa.
jag victor och ellen ska dessutom vinna popquizet.
nej inatt är allt bra. jag har ingen ångest alls.

Ni MÅSTE lyssna på mina favoritpojkar. de är faktiskt hur bra som helst. blir lite stolt och mammig.
http://open.spotify.com/album/52pirYAwLAWuugJMZ9YSLU LYSSNA LYSSNA LYSSNA.

godnatt.

onsdag 9 mars 2011

river en vacker dröm.

I fredags åkte jag till malmö och stannade där tills idag. Det var bra och fint och mina vänner är världens bästa.
Hade världens finaste utekvällar också och i fredags råkade jag hamnade hemma hos niklas. Det var inte alls meningen. Men vi träffades på Kb och sen när han skulle gå så sa han att jag fick sova hos honom om jag ville. jag lipade nästan när jag låg på hans bröst. Jag behövde verkligen det. Jag behövde verkligen honom just då. Så nu känns allt bra igen. jag är så himla glad att vi är vänner, för jag klarar mig inte utan honom.
Idag har jag skrivit cv som jag ska skicka till lite olika assistentjobb både i malmö och i göteborg. Det känns bra, att äntligen komma igång. Pratade med en vän på facebook precis som behövde folk på hennes jobb, så jag ska dit på besök osv nästa vecka. hoppas jag får det verkligen. hade varit bäst.
Anton sa i helgen att jag får bo i det lilla rummet i buseboden. jag är så glad. allting flyter på för en gångs skull.
har inga bilder från helgen och orkar inte skriva allt som hände. Men allt är bra nu.
superbra.

fredag 4 mars 2011

18.19


ikväll tänker jag bara vara glad med de finaste människorna jag vet. hoppas ni får det finast. puss

03.22


Leonard cohen får säga det inatt.

I loved you for a long, long time
I know this love is real.
It don't matter how it all went wrong
that don't change the way I feel.
And I can't believe that time's
gonna heal this wound I'm speaking of.
There ain't no cure,
there ain't no cure,
there ain't no cure for love.
I'm aching for you baby,
I can't pretend I'm not.
I need to see you naked
In your body and your thought.
I've got you like a habit
and I'll never get enough.
There ain't no cure,
there ain't no cure,
there ain't no cure for love.

torsdag 3 mars 2011


Nu har vi rensat källaren, det var så fruktansvärt jobbigt. Jag slängde saker runt mig och hade ungefär samma humör som en tjurig femåring. Men nu är allt klart och jag kan återgå till att ligga i sängen hela kvällen.. precis som alla andra kvällar. Men idag känns allt bättre. Jag har lite hopp i kroppen. Jag ska strax ta tag i att skriva Cv och söka lite jobb.
Jag lyssnar på Håkan som vanligt och ler lite. Jag behöver inga nya när jag har mina gamla fina kvar. Även om de är utspridda överallt så vet jag att de finns där i slutet. Det är bra.
Drömde knäppa drömmar inatt om Jesper och Victor. Det var rätt kul faktiskt.

"För jag tror, när vi går genom tiden. Att det bästa inte hänt än" sjunger Håkan och idag tror jag faktiskt på honom. Det blir bättre än såhär. Det kommer inte alltid vara svårt och svart. Det måste bli ljust någongång.
och då kommer jag skratta igen.

ja.

Det blir bättre nu.
jag känner det.

the city

Inatt är ändå en bra natt. jag har fint sällskap och bra musik. Har läst igenom min facebook lite och hittade gamla små meningar från när vi var tillsammans. Kunde inte låta bli att fnissa och det gjorde inte ens så ont. bara lite lite. Men det är ett framsteg ialla fall.
Inatt lyssnar jag bara på patrick wolf och är rätt pepp ändå. Jag måste tillbaka till malmö snart, jag bara måste det. Annars kommer jag dö.
Moa tycker att jag ska komma till London i höst med, får se vad som händer. Det känns rätt bra just nu, eller okej ialla fall. Imorgon ska jag fan ta tag i allt som behövs. Jag vägrar det här nu.
Victor håller ialla fall mitt humör uppe inatt och jag tror vi klarar oss ändå. På något sätt.

Det här är min bästa man efter Håkan:
http://www.guardian.co.uk/music/video/2011/jan/25/patrick-wolf-the-city

puss ändå.

onsdag 2 mars 2011

156


Det känns bättre nu, både febern och mitt huvud har lugnat ner sig.
Vi har smsat av och till hela dagen och det känns bra. Det kan nog funka ändå. Jag hoppas det.
Pratade med wille i telefon innan och vi båda är så jävla peppa. Imorgon ska jag skriva cv och söka tusen jobb. Jag måste härifrån nu, jag vägrar växa fast i den här sängen och bara må dåligt.
Det måste bli bättre nu. Det bara måste det.
Men hjärtat känns lättare nu.

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in.

yesterday the sky was you.


Febern äter upp mig och jag vill slita av mig skinnet. Jag drömde om honom hela natten. När jag vaknade kunde jag inte låta bli att smsa honom. Det är bara han som kan få mig helt trygg, det är bara han som kan laga mig.. eller ialla fall hålla mig uppe lite.
jag vet att det kommer göra ont att ha honom i mitt liv, men att inte ha honom i mitt liv är det värsta jag varit med om.
jag lyssnar på Håkan och är mest förvirrad. Pratade med Jesper och vi bestämde att det borde vara som i lågstadiet igen. När man frågade chans och gjorde slut till höger och vänster, utan att någon blev ledsen och fick ont.
Jag vet inte ens vad jag ska säga längre, jag är bara helt tom och jag orkar inte mer. Jag känner mig bara så sjukt ensam, och jag vet att jag inte är det. Jag har massor med fina vänner, men i slutet har de alltid någon annan att krypa ner under täcket med eller som de väljer istället för mig. Jag är bara så trött på allt. så fruktansvärt trött.
Varför ska man kämpa när ingenting blir bättre?
Jag ger upp nu, jag slutar. aldrig mer tänker jag öppna mig för någon, aldrig mer känna något för någon.
Jag gav bort mitt hjärta och om inte han vill ha det, får ingen det.
så är det bara.

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

.

åh, jag älskar dig.

tisdag 1 mars 2011

nej.

Det borde kännas bra i mig, men det gör det inte. Ingenting känns bra. Allt är bara fel. Jag lyssnar på samma Håkanlåt och längtar bort.
Idag fick jag ett vykort från en vän. Ett vykort som föreställde mitt mål. Grått och suddigt, men fortfarande det enda stället jag vill vara på.
Jag har varit så nära tårar hela dagen, kännt hur de tryckt bakom ögonlocken. Så jävla äckligt.
Kim har varit här sen i lördags. Det har varit bra och fint och allt. Men ändå är jag så sjukt jävla tom. Inget når mig. Allt gör bara så sjukt ont hela tiden och jag börjar inse hur störd jag är. Hur fel mitt huvud är. Det ska inte vara såhär.
Jag vill inte ligga och dö i min säng medan världen går vidare. Jag vet bara inte hur jag ska komma vidare. Mamma är arg och jag är arg. Jämt.
Alla ord är slut, jag är slut.
jag vill inte mer.

jag behöver dig.