söndag 31 juli 2011

nördar.

spelar, gosar, pussas, ser starcraftmatcher och bara åh bäst. jag och jonatan har lägenheten för oss själva. alla andra är i småland haha. åh bäst. nu ska jag spela. puss.

lördag 30 juli 2011

blommor som du växer bara på brinnande fartyg.


bara fick feber sådär sjukt random på bussen hem från jobbet igår. Fikade lite med tito innan kroppen gav upp helt och jag var tvungen att åka hem. hemma hade jag sedan världens jobbigaste feberkväll. miljoner grader och jag bara dog i sängen. Jonte tog hand om mig, klappade på mig och sånt fint. så himla bra. hade världens vidrigaste natt och sov skitkasst. drömde att en från its always sunny frågade om jag ville bli hennes hora och att jag bara behövde ligga med en aidssjuk i veckan. superknäppt. frös ihjäl och svettades sönder i flera timmar. fick ligga på jontes bröst medan han klappade på mig. usch så himla jobbigt allt var. Sov enda till halv 3 idag. det var himla skönt. idag har jag mått bättre. har fortfarande feber, men det känns inte alls som igår. idag har vi typ bara gosat i sängen och sådär. kopplade in projektorn och såg film i vardagsrummet också. gjorde gooodaste bakpotatisen med tonfiskröra. nog det godaste jag ätit på hela året. åh. vi är så himla bra på att laga mat. har försökt installera spore hela dagen också, men det funkar inte och jag orkar inte riktigt. nu lyssnar jag på bob hund och borde sova. godnatt.

fredag 29 juli 2011

onsdag 27 juli 2011

jajaja.

Har bara tittat på its always sunny in philadelphia hela dagen. inte orkat något annat. imorgon ska jag jobba och sen har jag helg. bästa. borde snart sova. det var allt, hej.

tisdag 26 juli 2011

pussar

har haft morgonsex och ätit världens längsta frukost. solen skiner, ikväll ska vi grilla och imorgon ska jag jobba. livet är rätt bra. jaja. puss.

måndag 25 juli 2011

iiihk

har jobbat i ungefär tusen timmar idag. är helt slut. orkar inget. vill dö. men kelet är här ialla fall. bra. fint. hejdå.

maaaat.

hahaha idag har varit sjukaste ätardagen. har ätit så GALET mycket verkligen. är helt galet mätt nu. fattar inte hur all denna mat får plats i mig. hahahaha. orkar inte. Ska strax sova, för jag ska jobba imorgon. Imorgon ska vi nog se harry potter med! känner redan lipen alltså. åh så sorgligt och bra det kommer bli. Har sett på Alice i underlandet och Black swan ikväll. så HIMLA bra filmer verkligen. Mitt kel kommer inte hem förän imorgon, så måste sova ensam inatt med. så himla dumt. men jaja, jag överlever en sista natt. nu ska jag dö i matkoma. puss.

söndag 24 juli 2011

festlördag.


ahahaha igår var verkligen den bästa kvällen. hade så himla roligt och mina vänner är så himla fina. jag och oskar blev verkligen helt karate haha. bäst! spydde och däckade vid typ två och idag vaknade jag upp med världens bästa insikt. jag vill inte ens ha det längre. så är det och det känns bra att inse det nu. jag har gått vidare även om det är jobbigt vissa dagar. det känns ialla fall bra. Idag kommer nog mitt kel hem igen. kommer bli bästa. han har varit borta i typ en vecka nu, börjar tröttna på att sova ensam. idag tänker jag bara ligga i sängen hela dagen. så himla skönt. ska städa lite i rummet också, men det går fort. Ska jobba lite imorgon och sen är jag ledig tills på torsdag. ska nog leka med oskar och sara på tisdag. hatar att oskar bor så långt iväg nu, för han är så himla fin. En från min och oskars parallellklass på gymnasiet var på festen igår hahaha. dog verkligen. leopard och jeans liksom?!?!?! inte okej. hahaha sjukt roligt ialla fall. alla brats bara hatade oss. Men vi spelade bd och var nöjda. hade bästa förfesten hos belle innan också, med vattenpipa och sånt gos. åh såna små finisar alltså. nu ska jag ladda ner djungelboken. puss.

lördag 23 juli 2011

åhpussgos

så himla trött. nu ska jag tupera håret och kanske öppna min djungelcider! hihihi. det blir fint ikväll.
har varit så arg idag, på alla. men det finns en som bara får mig att fnissa hela tiden och gör mig på fint humör igen. det är bra. så nu ska jag vara snäll. vet dock inte vad jag ska ha på mig. har ju så mycket rent att välja på nu.
puss

åh.

I'm high on you and on drugs minus droger.

fredag 22 juli 2011

TVÄTTEEEN

idag har jag varit och rensat bland mina saker. Hittade tusen fina kläder som jag helt glömt bort. så himla finast. åh. har tvättat i fyra timmar nu. är så himla trött. men nu har jag tusen rena kläder. kommer typ inte behöva tvätta på tre månader eller något. orkar inte göra något alls ikväll tror jag. sparar mig till imorgon. Helt galet med det där terrordådet i Norge btw. är himla glad att alla mina vänner som jobbade där innan har flyttat hem igen. Men det är himla hemskt verkligen. norge är ju det snällaste landet ever typ.
funderar på om jag ska orka färga håret ikväll eller inte. borde göra. får se. måste ialla fall ner och hämta den sista tvätten snart. rena handdukar <3 bästa verkligen. åh. har lagt in alla mina kläder i ett skåp också. så himla duktig.
hahahaha fy vad detta inlägget bara handlade om mina kläder. inte okej.
nu ska jag dö lite.
godnatt.

fnissochlax.

nä, nu borde jag skärpa mig med bloggen. de senaste dagarna har jag haft fullt upp. jobbade i onsdags, det var sådär. är inte aspeppad på att fortsätta jobba där faktiskt. det känns konstigt. men får se, ska vara där på måndag med och om det inte funkar då så bangar jag. Igår var jag på psyk och pratade om min dos på medicinen och så. ska antagligen höja den lite till, eftersom effekten börjar avta på kvällen. det är bra. efter psyk gick jag hem till mamma och hjälpte henne lite med random saker. åkte hem till malmö och spelade hela kvällen med anton. Köpte god billig mat och kände mig lite bra. är så himla aspank eftersom arbetsförmedlingen fuckade med min närvarolapp. så jag får inte mina pengar förän den 3e typ. men ja, det löser sig. idag ska jag hem till Kim och Ellen för att rensa klart det sista i deras källare. Idag är första dagen på typ tre veckor som jag vaknar helt utvilad. så himla skönt. imorgon ska jag på lille festen hos min högstadiebästis med Belle och Oskar. det kommer nog bli hur kul som helst. är peppad som tusan ialla fall. det var längesen jag var på hemmafest. Ska försöka träffa niklas någongång i helgen också, men jag är så fullbokad. jobbar igen på måndag och sen är jag ledig till torsdag. det är najs. ska försöka hitta någon slags tvättid idag med. mina kläder börjar bli himla äckliga. nä men alltså, livet är väl ganska så bra just nu. Förutom att han som brukar ligga i min säng inte är här. Men han kommer nog tillbaka efter helgen och då tänker jag kela som tusan.
nu ska jag äta frukost och titta på family guy. pusse.

torsdag 21 juli 2011

hihihilol

okej, ingen mer blogg idag. spelar istället. förlåt. puss

laxkiss

lovar att bli bättre med bloggen.. typ ikväll. är så himla trött men måste till psyk nu. blä. sen ska jag hjälpa min mamma och sen blir det popquiz med ellen ikväll. puss

onsdag 20 juli 2011

miiiihk

bara spelar hela hela hela tiden. det är bra för hjärtat och hjärnan. det gör inte så ont då.

There is a light that never goes out.

åh jag saknar dig alldeles förskräckligt idag. det är jobbigt. det går liksom aldrig helt över, hur många skulderblad jag än ligger emellan. det är aldrig som dina.
inatt hittade vi en igelkott och man kunde köpa glasskulor på vår mack. det var längesen jag drömde om dig, men nu känns allt så hemma.
det är så svårt,
för jag kommer alltid vara mest din.

tisdag 19 juli 2011

shoreline

idag har jag varit i ellen och kims källare och rensat bland mina saker. hittade massor av kul kläder och grejer som jag saknat. har slängt massor också. så himla nöjd. har varit hemma en stund, ätit nudlar och kollat på family guy. ska strax gå till tåget. ska till Lund och träffa Lina lite. så himla fint. vi har inte setts på typ flera år. kommer bli himla bra. så nu ska jag byta kläder igen och springa. pusse.

....

Så. jävla. bakis. dör.

öa

är full och ska sova ensam för första gången på tre veckor. så jävla illa. är snart level 10 på lol. måste kräkas nu. puss

söndag 17 juli 2011

laxburgare.

hihihihihihihihihihihihihihi fniss. lille fulle tjejen. vi lyssnar på dr bombay och har precis beställt pizza. jonte har mina trosor på sig hihihihihi. himla bra.

lördag 16 juli 2011

morgonilskan.

Missade bussen till jobbet med ca en sekund. blir så arg. så nu sitter jag här och väntar på nästa. ÅH ilskan alltså! hatar när busschafförer ser att man springer och ändå inte stannar. vad är grejen med det? hans buss var dessutom helt jävla tom. KISS. ska ialla fall jobba på mitt favoritställe idag! det kommer bli bästa. vädret är rätt fint idag och ja jag är ganska så nöjd. jonte sitter bredvid mig och spelar Lol som vanligt. rätt fint med morgonsällskap ändå. ikväll tänker jag dricka massor med vin hihihihi. bäst. har skrivit in mina jobbtider nu i min nya kalender hahaha. bäst. den nya facebookchatten är förövrigt helt värdelös! är det bara jag eller fattar man ingenting av den? så himla dumt. åh. nu ska jag slå lite på jonte. puss.

fredag 15 juli 2011

regndagen hihih

idag har varit sötaste lille regndagen. belle skrev på facebook att hon skulle vara i malmö idag, så jag slängde på mig lille popklänningen och sprang ut i regnet. fniss. vi letade i tusen år efter en kalender till mig och tillslut hittade vi en på Åhlens haha. kommer skämmas ihjäl varje gång jag måste ta upp den hahahahaha. den är typ av blå plast och med en söt panda på framsidan. hade varit jättesött om typ en sjuåring hade den. men den var billigast och jag är nöjd. köpte även en pennvässare och klistermärken (satte en glass med ögon på kylen precis). sen letade vi lite efter klämmor och tokade runt lite överallt. typ dog åt bikboks alla fina kläder som vi inte hade råd att köpa och sådär. åt lite pommes på mcdonalds och såg den fetaste mannen i helahela världen. han behövde kryckor för att gå. hahaha nä, åh så elak jag känner mig nu. Sen chillade vi lite nere i citytunneln, lyssnade lite på harry potter och var lagom coola. Efter tusen år kom beata och hennes vän och då gick vi till myrorna. hittade FIIIIINASTE rosettväskan! typ dog gånger tusen. var tvungen att köpa den fast jag inte hade råd. Jag och belle hittade även de SNYGGASTE byxorna ever (bilder kommer). Hahahaha nu bara skriver jag värsta sagan här. men ja, sen skrattade vi mest åt gula virkade trosor och sådär. gick lite till simpan och sen var jag tvungen att gå hem och ta min dumma medicin. Hemma hittade jag såklart mina pojkar framför sina datorer. jag blir så trött. men dom är ju så himla söta. Har spelat lite diablo 2 och kollat på sista avsnittet av skins säsong 2. så HIMLA bra. åh. nu ska jag och jonte göra majskolvar och jag ska låtsas att jag är pocahontas. Imorgon ska jag jobba i några timmar och sen tänker jag blir karatefull på kvällen. haha. åh. nu måste jag sluta skriva så himla långt. ni kommer få ont i ögonen. men ja, jag har det bra. pusse.

lille nördfamiljen


sitter invirad i ett täcke i köket. jonte sitter mittemot och spelar Lol på min dator. Vi nördar lite ikväll, som vanligt. Anton sitter i sitt rum och skriker till jonte var och varannan minut. fniss. så fint. är nöjd. jag spelar diablo 2, men tog lille pausen nu. borde sova egentligen, är så himla trött. Har ätit supermycket godis och är superkissig. Idag har jag varit på jobbintervjugrej. det var väl helt okej. får se om jag pallar. Har sökt några andra jobb idag med. Hade varit skönt att ha lite mer fast jobb också. men ja jag klagar inte på det jobb jag har nu. Imorgon är jag ledig och sen på lördag jobbar jag några timmar. Det ska bli himla kul, för det är på mitt favoritställe. hihi. Sa till Jonte precis att jag skulle blogga om hur dum han är! så nu måste jag skriva att han är dum hihi, fast det är han ju inte egentligen. jag är så himla övertrött och bara fnissar åt allt. borde sova lite kanske, men nääää. jag vill äta en macka med jättemycket av olas smör istället.

onsdag 13 juli 2011

regnochdumhals.

halsen bara är taggtråd och jag dör varje gång jag gäspar. Det regnar ute och alla sitter vid varsin dator. det är rätt mysigt ändå. ska nog åka till mamma idag och hjälpa henne med lite saker. jag vet inte ens varför jag skriver blogg. det har inte hänt något kul sen jag skrev sist. idag har sista harry potterfilmen premiär och jag lipar lite för att jag inte kan se den idag. bästa harry. vet inte hur det ska gå sen när allt är slut. blääää. nu ska jag äta kärleksmums. puss.

tisdag 12 juli 2011

sjukis igen.

Precis när jag blivit fri från urinvägsinfektionen så bara får jag halsfluss. så HIMLA värdelöst. känns som min hals ska gå av. Ringde till vårdis imorse och fick en tid. var där i typ en timme, sen skickade de mig till akuten av oklar anledning. mina ben var typ spagetti när jag gick dit. trodde det var något jätteseriöst fel på mig. Fick ta tusen blodprov och halsprov och kissprov och klämmapåmagenprov. Efter typ fyra timmar där kom de fram till att jag har halsfluss och kanske körtelfeber. Men körtelfeberproven kan man inte ta förän en vecka efter symptomen börjar. så jag har fått medicin nu som jag ska ta och om det inte blir bättre efter tre veckor ska jag till vårdis igen. blä alltså.
det är asvarmt ute och jag och anton har precis bakat kärleksmums. så himla najs. Halva kollektivet är och repar så här är rätt lugnt. Idag kom strömsladden till min laptop som jonte beställt!! så min fina laptop funkar äntligen igen. är världens gladaste tjej hihihih.
skulle egentligen börjat jobba idag. är så himla ledsen alltså. så nu måste jag skjuta upp det aslänge. blir så trött. bajs. jobbade ialla fall i lördags! det var asfint och vi kom asbra överens. hihih.
nu ska jag gå in i antons rum lite.
förresten har jonte gjort mig till världens starcraftnörd. älskart. bästa spelet. Vi har kollat typ tusen starcraftmatcher och två turneringar. Bäst. jag är typ kär i Huk! han är den bästa. åh. blir typ lite upphetsad alltså.
fniss.
puss bästisar

ps. har inte rökt på en vecka!

torsdag 7 juli 2011

inte så mycket sjukis.

nu mår jag lite bättre. det svider fortfarande men jag kissar inte var femte minut längre. sjukt bull alltså. men nu har jag frikort på sjukhuset ialla fall. det är najs. har fått massor med jobb och börjar på lördag. så himla fett! ska jobba både som personlig assistent och ledsagare. idag var min sista dag på dagis. det var lite deppigt eftersom marita inte ens var där. men jag pratade med henne i telefon och lite sånt ialla fall. slutade röka igår förresten! kan inte röka när jag ska jobba och sånt. speciellt inte när jag jobbar mest med barn. dessutom har jag inte råd och min kropp orkar inte. är så galet röksugen nu dock. inte okej. men ja, jag klarar mig.
är hemma hos mamma nu lite, men ska snart åka till malmö igen. väntar bara på att min jävla sockärring ska ringa. hatar att det är så svårt att få tag i henne. blä. har massor med jobb nästa vecka, så måste handla lite åt mamma och sånt nu. kommer inte vara här alls lika ofta längre. ikväll ska vi på popquiz och det blir nog himla bästa som vanligt. förlåt för att min blogg är så himla värdelös just nu, men jag har inte tid att skriva. Jonte har beställt en datorsladd till min laptop i malmö, så när den kommer blir jag förhoppningvis mer aktiv här. bli inte arga på mig.
nu måste jag springa till affären och sådär.
puss och gos.

onsdag 6 juli 2011

sjukis.

har fått urinvägsinfektion. återkommer när jag kan sitta vid datorn och inte behöver kissa var femte minut.
puss.