onsdag 31 augusti 2011

dör.

åh, älskar huk. dör. så finast. förlåt om alla mina inlägg om huk, men han är bäst. alltid. hittade världens bästa tumblr, hihih. http://hukyeahstarcraft.tumblr.com/

hejochfnissochgos.

tomt i bloggen som vanligt, jag suger. idag har jag varit hemma hos min lille mamma och fixat med grejer. har betalt räkningar, postat saker, handlat samt gjort en sak som jag skjutit upp och nojjat över i 8 månader ungefär. Men nu är det gjort och heja mig. Jonatan är hemma nu och det är bra och bäst och fint och gos och mest bäst. Vi gjorde supergodaste veggiehamburgarna innan och har legat i matkoma sen dess. helt stört vad mätt man blev. nu ligger jag i sängen och jonatan spelar. ska nog se på fucking åmål och vara nöjd för att allt är så bra. har precis blandat nytt iste också. så himla gott! vi dricker hur mycket som helst. Kollade på Lady och lufsen innan hihi. bäst. nu slutade internet funka och jonte och anton fick en mindre kris. haha. nu ska jag fixa hem fucking åmål. puss

söndag 28 augusti 2011

Hukkärlek.


idag har jag bara varit bakis. orkade mig bort till apoteket och affären. gjorde himla goda salladen och kollade på MLG. Det är final och sånt inatt, kommer bli bäst även om min finaste Huk precis åkte ut. blev lite ledsen. han är ju bästa. åh. haha gjorde en twitter bara för att kunna följa alla mina starcraftfavvisar hihi. bara lite nördig. fick leta superlänge innan jag hittade huk, men nu följer jag honom också. åh. han är bästa. ska nog kolla lite matcher med honom på youtube sen, om det finns. haha vilket kärleksinlägg det här blev, men huk är faktiskt bästa ever. Ska stalka honom som tusan på dreamhack hahahaha. nu ska jag äta tusen chips och choklad och vara glad, för imorgon kommer jonatan hem. puss.

lördag 27 augusti 2011

kärlek.

älskar att malmöfestivalen är slut, älskar att mitt hår är nyfärgat, älskar att det är lördag, älskar att jag har pengar, älskar mitt jobb, älskar min nyklippta lugg, älskar att ellen följer med ikväll, älskar the cureklubb, älskar att anton och tove tittar på något talangprogram, älskar att jonatan skickar långa dyra söta sms från finland, älskar att han kommer hem typ imorgon, älskar att jag har vin, älskar er. puss

fredag 26 augusti 2011

bakisdagen


idag har varit en himla bra dag trots bakfyllan. Jag och tove gick ut lite på stan, skulle egentligen köpa sidenband och lösögonfransar, men det slutade med att vi köpte varsin ny mobil. jag har ju behövt en ny sen min gamla blev vattenskadad och tove tyckte det var ett så bra erbjudande att hon med tog en. Betalar 200 kr i månaden och skickar gratis sms till alla och får en himla fin mobil. dock var den slut, så vi får dom hemskickade om två veckor. det bästa är att jag och tove kopplade ihop oss i någon slags familjegrej, så vi ringer helt gratis/smsar helt gratis till varandra nu och sen la vi till ola i den också, så nu ringer vi honom gratis med. Vi var lite på entré också. köpte finaste pacmanbadrumsmattan och sexiga underkläder. har lovat jonatan att ha stay-ups när han kommer hem hahaha. kommer känna mig så fånig. imorgon ska jag jobba hos min favoritpojke. det var två veckor sen sist och jag saknar honom hihi. ska bli himla fint, sen ska vi på the cureklubb på retro på kvällen. kommer bli bästa. måste bara färga mitt äckliga hår först. måste sluta bita på mina naglar btw, får såna sjuka infektioner i fingertopparna hela tiden. det gör asont. nu ska jag se på mia och klara och sen sova. pusse.

dööö.

idag är jag så bakfull. usch. sämst. men igår var en fin kväll. vi såg bob hund och dansade och var glada. sen gick vi runt lite i stan och sådär. brabra. har äntligen börjat känna de där känslorna man ska känna när man är ung. det är konstigt, men mysigt. idag skiner solen och jag orkar inte göra någonting. imorgon ska jag jobba och på söndag kommer jonatan hit igen. bästa. ser på rederiet och kelar i sängen. vill verkligen inte röra mig härifrån idag, men jag och tove måste ut på stan. Vi ska köpa sidenband och grejer till imorgon.
men mest vill jag ju bara sitta på den där stranden med solen i ögonen och alla främmande språk i öronen.

torsdag 25 augusti 2011

nördisar.

idag har jag och anton varit himla duktiga och fixat ett gamerrum i vårt tomma vardagsrum. det tog sån himla tid att köpa rätt sladdar till projektorn och ljudet osv. men efter fyra timmar var det klart och nu spelar vi bioshock 2! det är så himla bra att jag typ lipar och dör. världens bästa. har fått in min lön nu också och allt är brabrabra. saknar lille jonatan bara. nu ska vi gå till statoil och köpa godis. puss.

tisdag 23 augusti 2011

iiiiiiiiihk.

har ätit godaste frukosten, gosar i jonatans tröja, saknar och ser på Breaking news. bra morgon. puss.

måndag 22 augusti 2011

söndag 21 augusti 2011

helgenochsånt.


det var längesen jag uppdaterade här minsann. I fredags var vi ute och härjade på malmöfestivalen! såg cocorosie, busade med vin och hängde lite på klaffbron. Himla fin kväll och jag var supernöjd. Vid två var vi trötta och gick hem och kelade med popcorn. Inatt har jag jobbat. det var ganska skoj och jag var inte alls lika trött den här gången. hihi bästa. Åh btw, glömde nästan! träffade mica igår en stund innan jobbet också. det var typ världens bästa, för hon är världens bästa! vi gick runt lite och pratade om autistiska barn och våra planer och åh bästa. så fint. glömde dock ta en bild på henne.
Kom hem vid 9 imorse och sov till halv 4. blev jättesur på jonte för att han inte väckt mig tidigare. Solen sken ialla fall och vi gick lite till parken och åt pizza. kelade i gräset med barfotafötter och tittade på molnen. det var fint och han är nog bäst faktiskt. Sen hämtade vi hans gitarr och jag följde honom till tåget. Han kommer inte hem förän om en vecka och jag håller redan på att gå under lite! jag vill inte sova ensam ju. Är ialla fall ledig hela veckan och på torsdag kommer äntligen lönen. har 30 kr att leva på fram tills dess. men det går nog. Nu ska jag städa vårt rum, duscha och gosa i någon av jonatans tröjor. Äta chips och se på rederiet ska jag nog också göra. bilden är från idag i parken. åh. puss.

fredag 19 augusti 2011

morgonbabbel.


hej lille bloggen. nu är jag här igen. har precis vaknat och sitter på jonatans fötter nu haha. inatt har jag drömt om äppelpaj, kattungar och en potatissort som hette tetris. Solen skiner minsann inte idag, men jag är glad ändå. Igår var jag på popquiz med min bästis. Vi åt kakor och drack hallonsoda och sen kom Linnea och Rebecca dit och joinade oss helt random. så himla kul det var även om vi sög den här gången haha. när jag kom hem gjorde vi goda maten och poppade popcorn och kelade. så fin man alltså. ikväll ska jag se cocorosie med belle och hennes tjej. det kommer bli bäst. jonatan kanske följer med också om han inte åker till göteborg idag. Nu vill jag äta nutellamackor. pusse

torsdag 18 augusti 2011

finiskvällen.

åh idag har varit en så bra dag. jobbade natt inatt och det var så himla jobbigt. trodde jag skulle dö. men överlevde. kom hem vid halv 8 och sov till typ 12. mådde askasst en stund men sen gick vi ut och då blev allt bra. Åt glass och pussades och var nöjda. sen gick vi till systemet och köpte vin. Sen gick jonte till repan och jag hängde med anton. vi pratade ut om alla bulla saker som hänt i kollektivet och nu är allting jättebra. Sen kom tove och jonte hem och alla sprayade håret och sminkade sig fint. jag blev jättefull på två glas vin och sen traskade vi till folkets park. där träffade vi kajsa, calle, mimmi, pontus och massor med andra fina människor. Kajsa och linnea ska ju flytta till skövde så dom hade någon slags avskedsgrej. Vi ringde till myspojken och han svek så himla hårt. inte okej. aldrig mer mysis alltså. sen gick alla in på debaser och vi satt kvar lite. vid halv 11 blev det kallt och vi gick hem. När vi kom hem fick jag och jonte för oss att möblera om vårt rum och ställa in hans dator. så nu är rummet asmysigt och fint. Nu har vi ätit himla god mat och jag ser på rederiet medan jonte spelar lite. mår så himla bra just nu. På fredag kommer bästa finaste mica ner till malmö. så himla bull att jag jobbar natt på lördag bara. men vi hinner nog ses på något sätt. Jonte åker till göteborg på fredag eller så, så jag måste sova ensam i typ 1.5 vecka. vet inte hur det ska gå alltså. blä. men ja, det blir nog bra ändå. nu är jag supertrött, har bara sovit typ 4 timmar på 1.5 dygn. imorgon ska jag på popquiz med min bästis och ja, allt är bra. nu ska jag se ett avsnitt till av världens bästa rederiet och sen ska jag sova. hoppas ni mår bästa. puss.

måndag 15 augusti 2011

leedig.

hahaha förlåt för min kassa uppdatering, har iprincip inte haft något som helst liv på en vecka. har bara jobbat nonstop. men trots att jag behövt gå upp 6 varje dag så har det varit hur fint som helst att jobba igen. har så fina arbetskollegor och åh allt är så bra. börjar komma in i allt nu och det är skönt. idag skulle jag egentligen ha jobbat kväll men det blev inställt. så himla skönt. första lediga dagen på evigheter. Håller på att tvätta och sånt kul just nu. det är ganska så fint. nu ska vi äta lille pizzan och se på nittileaks. jag ska bli bättre med bloggen. pusse.

lördag 13 augusti 2011

tisdag 9 augusti 2011

måndag 8 augusti 2011

..

åh pirr och bra och fin och fantastisk och bara dööööör. hjärta.

-----------

hatar att mitt humör bara slår om på en sekund. var ganska så glad när jag kom hem och nu bara ligger jag här och vill lipa och dö. pallar inte. allting är sämst. vill bara krypa in under täcket och hata alla. blääää. jävla horfittliv.

äääajdda

Ska gå till jobbet om 1.5 timme. orkar inte. vill vara hemma och gosa. laxkiss.

söndag 7 augusti 2011

gosisar.

åh så himla finaste dagen blev ändå. belle kom till malmö med en mobil åt mig. vi köpte lille bkmaten och sen satt vi i gräset i tusen år och bara skrattade åt fina saker och hade det hur bra som helst. ringde michaela lite och saknade. sen skrattade vi lite åt tjockisar och det gick förbi tusen olika slags hundar och solen sken lite på oss. köpte lite glass och milkshake på bk och sen plankade vi tåget till centralen och bästisbelle fortsatte till lund. nu har vi köpt tusen olika ostar och bröd och chips och oliver och massor med bra saker. ska kolla på Mannen som kunde tala med hästar hahahaha. bara för att belle sa att den är lipig och bra. puss finaste lillarna.

sjukt detaljerad helg.

Hahaha bara hej här var det tomt? jag är sämst på att blogga. Åh så bra min helg har varit alltså. I fredags lekte jag med belle på en filt i stadparken. vi bara gosade med cider och vattenpipa och cigg och bara pratade i tusen timmar och sen kom det små tjejer som tyckte vi var så söta pandor och hade spanat på oss hela kvällen men inte vågat gå fram och hälsa. så vi hamnade lite i deras sällskap och sen på en filt vid bankgatan och sen åkte jag bussen hem till mina pojkar. Gick lite till kb och fick köpa cider för bara 20 kr. Blev pussad på av den sötaste pojken och dansade lite bland svettiga magar och snodde cigg ur bakfickor och trängdes i rökrutan och spillde lite cider och nästan lipade lite till jens lekman och skickade fyllesms. Vid 3 eller så tog jag lille pojken i handen och gick hem. köpte falafel påvägen och allt var så bra. Igår låg vi mest i sängen på dagen, eller nä! jag storstädade, bara putsade fönster och dammade och torkade typ allt? sen köpte vi pizza och kollade på Its always sunny i sängen. åt lite star warsglass och kelade. Vid sju öppnade vi cider och satte på oss varsin klänning (ja, jonatan använder mina klänningar ibland). dampade runt lite och sen bara pratade jag med tito och hon hade inga pengar men ville ändå komma hit. duschade lite och sen kom tito med sitt fina shakirahår. Rökte miljoner cigg och kollade på rederietklipp och bara var typ asnöjd med allt. lyssnade på 90talsklassiker och bara ville lipa lite för att det var så fint då och nu och allt. när det var uppehåll i regnet så kilade vi till retro, men såklart började det ösregna påvägen dit. såg ut som tre små blöta kattungar när vi kom fram, men tito kom in även om hon inte är tjugo, så vi var nöjda. satte ute och bara gosade. tito bjöd på shots! så himla finaste tjejen. sen pratade vi om bröst och rumpor och en kille försökte prata med oss om frukt? men jag försäkrade honom om att vi var mangos och han var ett äpple som bodde i fel del av stan. sen rökte vi lite till och pratade och skrattade och gosade och var bäst. Vid tre kom supergalna spöregnet! vi blev så himla små och rädda och det blixtrade och tito smsade sin pojkvän och gnällde och han sa att han kunde hämta henne och samtidigt köra oss hem. medan vi väntade köpte vi falafel och hamburgare och äpplekillen pratade med tito igen och hon sa att han inte hade någon framtid och då blev han nog ledsen, för jag tror han hoppades på att tito skulle vara hans framtid. David kom precis när vår mat var färdig i den lilla lilla bilen och sen körde han oss hem och jag fick skrika HÖGER och SEN HÖGER HÄR IGEN och sen var vi hemma och åt falafel och jonte snodde alla de godaste tuggorna av min falafel och sen la vi oss i sängen och gosade och välte ut vatten som hamnade i min mobil. sen somnade vi och imorse vaknade jag jätterastlös och bara insåg att min mobil inte ville starta? så nu bara sitter jag här utan mobil. ville typ lipa och gnällde för belle på msn och hon bara "jag har en mobil du kan låna?" och jag dog snällhetsdöden och nu väntar jag på att hon ska komma hit så vi kan bakisfika i regnet och ha det fint. Imorgon börjar världens jobbigaste jobbvecka. kommer typ dö och lär inte hinna blogga alls. hatar. men jag kommer bli så himla rik och då ska jag köpa biljetter till göteborg och kanske en ny mobil och födelsedagspresenter till alla som fyller år i höst. åh jag längtar tills det blir höst, för malmö är finast på hösten. det är bra. det blir en så fin känsla i magen då. Min bästis står på torget 50 meter härifrån och säljer saker på loppisen, men jag orkar inte gå ner nu ju. måste sörja min älskade mobil lite! den ligger på diskbänken nu i tusen delar och bara gråter. så himla ledsamt. vi har gått igenom så mycket och det finns saker på den som gör så ont men samtidigt är så fina och på ett sätt är det kanske bra att den inte funkar, för jag hade aldrig kunnat göra mig av med alla de där orden annars. Så nu börjar jag om och glömmer allt som är gammalt. Jag har nya skulderblad att kela mellan och en ny hand att hålla i min och det är bra och jag är nöjd.
nu blev det här typ världens längsta blogginlägg och ni har nog bara tröttnat och slutat läsa. men ni är finast och puss och bästisar.

fredag 5 augusti 2011

New terrain.

Förlåt för ett ganska så dramatiskt inlägg inatt. det var inte riktigt så illa, eller jo men det löste sig sen. det är svårt i mig ibland, men nu är allting utrett och fixat. Vi har precis ätit skummaste frukosten, korvgryta och makaroner haha. Snart ska vi till systemet och sådär. ska köpa vitaminer idag med. tror jag har supermycket järnbrist. saknar ellen redan haha, helt sjukt. hon är min finaste alltid. lyssnar på oskar linnros nu haha. han är vår. så fint. Ikväll ska jag hem till finaste belle och busa med cider och fin musik och vattenpipa. ska nog köpa några lösa cigg också. nu ska jonte klippa mitt hår lite.
puss finisar. hoppas ni har bästa helgen.

bläääää.

finaste popquizet med min finaste bästis ikväll. hon är bäst alltid.
nu bara dör jag i tårar och allt suger. hatar livet ibland. vill härifrån. blä.

onsdag 3 augusti 2011

morgontrams.

Igår var jag hos min mamma exakt hela dagen. handlade, fixade på kyrkogården och sådär. kollade även på skolor! kanske ska söka en liten skola där jag får klappa på hästar och hundar och lukta på träden och köra traktor och bara dampa runt med små adhdbarn. så himla fint. hoppas jag får söka. mamma ska ringa dit idag. hade varit bästa. När jag kom hem åt jag falafel och kollade på Its always sunny på balkongen med finaste kelet. Sen låg vi i sängen och fjantade i några timmar. skrattade så jag grät åt skånska killar som skriver pärlan och bara var allmänt dampig. så himla fint och bäst och gos. Vid 1 fick vi världens ryck och gick till statoil för att köpa oboy. så himla gott. resten av natten låg vi i sängen, lyssnade på Savage garden och drack oboy. världens bästa. åh, så fint kel. Idag börjar jag 12, men vaknade 8 av min jävla hosta. shit vad jag är trött på att vara sjuk. Nu sitter jag i köket och äter frukost ialla fall. Hanna kom in här innan och pratade lite med mig också. Måste till apoteket och köpa nässpray innan jobbet, dör lite. Idag ska vi nog bada på jobbet hihihi. kommer bli bästa. fina lillkillen! Imorgon ska jag på popquiz med min finaste ellen och sen på fredag så ska jag leka med belle hihi. åh. så fina tjejer jag känner. nu måste jag äta klart och duscha lite och sånt. puss små finisar, ha bästa dagen.

tisdag 2 augusti 2011

gamers.


Vi bara spelar och spelar, och jag bara älskar varje sekund. åh det är så fint. lilla fina nördfamiljen. Min feber är borta nu och istället har jag blivit superförkyld. så himla fail att bli förkyld mitt i sommaren. skulle egentligen ha jobbat idag, men var tvungen att sjuka mig istället. Ska ialla fall jobba på onsdag! annars kommer jag bli lite tokig. Fick äntligen mina pengar idag ialla fall. jävla arbetsförmedlingen alltså. blir så trött. imorgon måste jag åka hem till mamma och hjälpa henne med lite saker och sen ska jag nog bara spela. anton och jonte sitter och svär åt varsin dator just nu och jag ligger i sängen. borde sova egentligen men har ingen lust. på torsdag är det popquiz och i helgen tänker jag bli karatefull. jobbar 6 av 7 dagar nästa vecka. det kommer bli helt sjukt. nu vill jag att mitt kel ska sluta spela så vi kan gosa i sängen och sova. åh vad sovsällskap är det bästa som finns.
ni har förresten blivit superdålig på att kommentera min blogg. hatar ni mig?
godnatt.

ps. bilden är faktiskt himla rolig, men tror inte att någon av er kommer fatta den.

--

lax. spelar. puss