söndag 30 oktober 2011

göteborg.


idag har jag gjort så himla mycket. vaknade en timme tidigare än jag behövde och kunde inte somna om. så jag åt lite nutellamacka och kollade på Justin bieberfilmen igen. älskar. Tog min astunga väska och åkte bussen till jobbet. Chillade, spelade lite och hade det asbra som vanligt. bästa ungen. Åkte till Lund efter jobbet och åt på subway med belle supersnabbt. det var trevligt. vi firade hennes namnsdag. hihi. satte mig sen på tåget mot göteborg. satt först mittemot en gubbe som pillade sig i näsan, bet på sina naglar, petade sig mellan tänderna och tuggade på sina fingrar. dog och bytte plats i helsingborg. fick ett helt fyrasäte för mig själv, så himla najs. chattade lite på facebookchatten och drack lite cola och åt lite kexchoklad och tonfiskmacka. Kom fram efter tre timmar och helt random kom adam (miiica, din adam) fram till mig och frågade om en cigg. haha, sen bara såg han att det var jag. asrandom. träffade min finaste pojkvän och tog bussen hem till honom. var så HIMLA nervös på bussen. hatar att träffa folks familjer osv. Men när vi kom hit så var allting fint och bra. sen kom jonatans moster och hennes man och så åt vi godaste salladen och tårtan och läste några dikter och det var som att äta mat med muminfamiljen haha. älskar finlandssvenska, så himla tokgulligt. bara dog. nu sitter jag i en mysig bäddsoffa och jonatan sitter vid sin mammas dator. vi bangade hans säng, för den är så jävla mjuk att man seriöst glider av den. helt cp säng. Känner mig lite förkyld, inte så ball alltså. himla ont i halsen och sådär, men ja det är supermiljonfint att vara här. det kommer bli världens mysigaste vecka och jag har den finaste bästa pojkvännen i hela världen faktiskt. vet inte vad jag gjorde innan honom alltså. Jonatans pappa sitter på ovanvåningen och lyssnar på klassisk musik på högsta volym hahaha, så himla fint. börjar bli lille trötte, så borde sova snart. imorgon ska jag träffa mica och vi ska köpa skor och äta på andrum och bara ha det bäst. åh allting är så fint att jag nästan spricker. så himla supernöjda tjejen. förlåt för världens längsta inlägg, men ja så blir det ibland. pusse.

lördag 29 oktober 2011

laxarihuvudet.

Hej blogglaxar. Igår åkte jonatan till göteborg och jag åkte hem till mamma. Åt ostbollar, drack cola light, planterade blommor på mormors grav, sprang ärenden, åt biskvier, badade och sånt. det var gos. sov där också, för jag orkade inte åka hem. åkte till jobbet himla tidigt imorse och ja, det var som vanligt typ. nu håller jag på och tvätta. vi har inte tvättat på typ en månad, dör. men nu har vi massor av rena kläder. ska packa sen och sova himla tidigt. är så jävla trött och mår superkasst. lovar att jag kommer bli sjuk i göteborg. Imorgon ska jag ialla fall jobba 10-14 och sen går mitt tåg 15.20. så himla pepp även om jag mår lite kasst. borde egentligen städa rummet också eftersom det ser ut som fan, men jag orkar nog inte. det får gå ändå. blä. hahahah tråkigaste blogginlägget ever, men ja jag är rätt tråkig idag. vet inte hur mycket blogg det blir i göteborg men ni kanske står ut ändå. ska ialla fall ha med datorn och massor med kläder, så måste faktiskt packa i en väska (!!!mica och belle!!!!, ingen plastpåse). nu har ialla fall mitt illamående nästan gått över, men har fortfarande ont i huvudet. anton och tove firar 1 år idag så lär bli party här hela natten. Bitter_tjej_89. nu ska jag försöka komma på vad jag måste ha med mig. puss finisar.

fredag 28 oktober 2011

laxarihavet.

sitter i köket och äter jordnötter. jonatan sover fortfarande. Om tre timmar åker han till göteborg och det känns jättejobbigt även om vi ses om två dagar igen. idag måste jag åka hem till min mamma och hjälpa henne med saker. men det känns bra ändå, för då slipper jag vara ensam hemma. igår gjorde vi godaste fetaostmozzarellabroccolipajen. dog så god den var verkligen. blä, är fortfarande lite trött men kan inte somna om. imorgon ska jag jobba några timmar och sen ska jag äntligen tvätta. har inte tvättat på en månad och ALLA mina kläder är smutsiga. inte ok. nu ska jag gå och kela i sängen. puss.

onsdag 26 oktober 2011

älskar.


Åh idag har varit mysigaste dagen. Imorse hittade vi ännu fler söta lägenheter som vi sökte. det kommer upp nya typ hela tiden, så vi borde få en ganska snart. hoppas ialla fall. jonatan är också pepp på att flytta nu och det äger. vid ett gick vi ut på stan med mål att hitta ett par skor till mig. men ja, det är fan omöjligt. jag hatar verkligen att köpa skor. det är så tråkigt och det finns aldrig några fina och när jag väl hittar ett par fina så är dom alltid superdyra. hatar. hittade inga ialla fall, men ska kolla i göteborg också. lär hitta ett par där, särskillt om jag har skoexperten michaela med mig. Åh nu är det bara fyra dagar tills vi är i göteborg. Jonatan åker nog redan imorgon eftersom han måste göra högskoleprovet på lördag. men jag måste jobba både lördag och söndag. himla segt, men vi ska ju stanna himla länge. kommer vara så himla skönt. har inte varit ledig mer än två dagar i rad typ på tre månader. ska bli skönt med en hel vecka. ialla fall så gick vi runt på stan superlänge och jag har världens bästa pojkvän som inte tycker det är skittrist att shoppa. han bara hittade tusen olika klänningar som han tyckte jag skulle prova och haha, helt söt. köpte ialla fall en present till min mamma och grytvantar och lite sånt. hittade inget annat fint, men det gör inget. ska shoppa i göteborg istället. Det var värsta mysiga julstämningen i stan på något sätt. asmysigt. när vi blev lite trötta köpte vi goda sushin och sen var vi peppa igen. gick runt i miljoner affärer och sen köpte vi godaste chokladmjölken och åt mozzarellasticks på Max. köpte lille hårfärgen också. så ska snart färga håret lite. nu är vi hemma och jag är så trött. men det har varit en så himla bra dag verkligen. min pojkvän är bäst och jag är så himla glad att jag har honom och att han står ut med mina knäppa saker. allt känns verkligen så himla bra just nu och jag är så glad. framtiden kommer bli så jävla fin och jag är så peppad. har kollat lite jobb i göteborg och det finns massor med assistentjobb, så lär inte bli några problem. jag har ju massor av erfarenhet. nu ska jag färga mitt hår lite och vänta på att mica ska diska klart så vi kan smida framtidsplaner på msn och åh. livet äger. puss.

puss

älskar att medans alla andra i huset ligger bakfulla, så planerar vi vår framtid. det kommer bli bäst. åh.

vuxendagen

idag har jag jobbat duktigt, betalt räkningar, betalt hyran, bokat tvättid och köpt tågbiljett till göteborg. känner mig så himla duktig. jag brukar alltid vänta flera dagar innan jag betalar mina räkningar. heja mig. Idag har vi även varit på lägenhetsvisning!! en lägenhet från bostadskön, fatta sjukt? trodde inte man kunde få någon lägenhet därifrån men jodå! jag var tillochmed 2a på listan till just den lägenheten. den var superfin med bästa utsikten och balkong och så, men superdyr hyra. dessutom tycker vi inte det är lönt att skaffa någon lägenhet här nu när vi ändå ska flytta till göteborg snart. Så nu har vi sökt jättefina lägenheter i göteborg istället. jonatan har ju tre år i bostadskön där, så vi borde ju få något. haha vi har kollat upp alla adresser på hitta.ses gatuvygrej. ni vet där man får se bilder på hur gatan ser ut. så kan man typ gå runt i området och sånt. asbra. så nu har vi sett hela göteborg. superknäppt men himla bra. borde egentligen sova, för jag är himla trött. idag var vi på özen och handlade! det är verkligen världens bästa affär. jonatan blev helt kär. så nu har vi godaste turkbrödet och juicen och jordnötterna och hello kittydrickan och nutellan och sånt. bästa. haha jag bara skriver och skriver. Idag har ialla fall varit en himla bra och fin dag. nu ska jag sova. pusse.

söndag 23 oktober 2011

hejhej

hejhej bloggen. jag lever, typ. igår fick vi en ny inneboende! hon pratar norrländska och har en kanin som är jättesöt. Hon är supertrevlig hihi. så himla bra. så nu bor vi supermånga här igen. Drack vin hela kollektivet igår och hade det supermysigt verkligen. Fast sen blev jag köttförgiftad av kalkon och spydde hela natten. Jonatan tog hand om mig och såg saker som man inte borde se sin flickvän göra. men han sa att det var okej. han är finast. imorse ville jag typ dö. har mått sämst hela dagen. Jävla kalkonskinka. har bara legat i sängen idag och tittat på disneyfilmer. bästa. Imorgon ska jag jobba, på tisdag ska jag med jobba och sen är det hemlisen+LÖN!!!, på onsdag är jag ledig, på torsdag jobbar jag, ledig på fredag, jobbar på lördag och söndag och SEN åker jag äntligen till göteborg. Jonatan åker nog på fredag men jag kan inte åka förän söndagkväll. men ja, det är bättre än inget. stannar en vecka och håller på att längta ihjäl mig. bästa. Nu har vi gjort linssoppa och jag ser på harry potter. älskar harry potter. åh. bästa. puss

lördag 22 oktober 2011

finisdagen

har världens finaste jobb och på tisdag ska jag göra en hemlis :D

torsdag 20 oktober 2011

misären

jossekatt säger (20:34):
jag måste kissa men orkar inte resa mig ur sängen -.-
belle säger (20:34):
jag måste röka men orkar ej gå ut kommer frysa ihjäl
hahaha

dagarna innan lönen är fan allting jobbigt. nu ska jag ut och dö i den jävla höstvinden. hatar. blä.

onsdag 19 oktober 2011

19/10-11

Igår jobbade jag i miljoner timmar och var så trött när jag kom hem. bara somnade på jonatan när vi kollade på rederiet. Idag fyller jonatan 24 så jag var uppe tidigt och köpte hans sista presenter. Gav honom massor av kött. hamburgare, bacon, baconchips, salami osv. och sen fick han te (han älskar te) och en tesil och ett muminblock och sånt. han blev himla glad. grattis finaste älskling. nu ligger jag mest i sängen. Dom ringde från det där dagisjobbet idag och jag ska dit om två veckor ungefär! så himla peppt. najs med ett till vikariejobb. dessutom ligger det på samma gata som jag bor på. imorgon ska jag jobba igen. laaax. men ja, jag kommer vara nöjd när lönen kommer. jaja, nu ska jag duscha och sånt. puss.

måndag 17 oktober 2011

måndag.


Imorse vaknade jag himla tidigt och åt spagettifrukost. spagetti är bäst alla tider på dygnet. åh. sen gick jag och jonatan till netto och köpte glasstrutar och viktiga saker. gjorde godaste maten och sen har vi kollat på tusen avsnitt av rederiet. det är så bra och spännande nu. Vi har precis storstädat vårt rum, så nu luktar här supergott och mysigt igen. vi ska snart duscha och sen göra goda maten. imorgon ska jag jobba igen... är så himla opepp faktiskt. Men jag får ta vad jag får. Hon som är sjukskriven på mitt jobb som jag vikarierar för har fått förlängd sjukskrivning. så jag jobbar en månad extra till. Känns väl sådär nu, men när lönen kommer blir det asnajs. idag pratade jag och jonatan om att åka till paris i december. det hade varit superfint. allt känns ändå rätt bra just nu. jobbar som sagt imorgon, sen är jag ledig på onsdag när jonatan fyller år och sen jobbar jag torsdag, fredag och lördag. den 30e åker vi dessutom till göteborg. jag längtar verkligen ihjäl mig. vi ska stanna lite mer än en vecka! gladaste tjejen verkligen. Nä men livet är ganska fint just nu, jag ska verkligen inte klaga. nu ska jag hetsa jonatan så vi kan duscha. ni får en bild från roskilde 09 på mig hahaha. dör. så himla längesen. hittade mappen på datorn precis. pusse.

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihk

HUK VANN MLG <3<3<3<3<3 han är bäst. åh. fiiiinaste. puss.

söndag 16 oktober 2011

Hukdarling.


jag lever, har bara jobbat som en tok denna veckan. Jobbade hos min favoritkille igår, så himla fint. sen är det MLG denna helgen, så jag har bara kollat starcraft. jag älskar starcraft. vet inte hur jag överlevde utan det innan. Huk spelar så bra att jag nästan börjar lipa hahahaha. helt serri. han är så jävla jävla bra. vann precis mot marineking! dör. om han vinner nästa match är han i final!!! han är ialla fall garanterad topp tre. så sjukt. han ju spelat så kasst nu under sommaren, men nu är han fan tillbaka, bättre än någonsin. älskar och dör. förlåt, ska sluta tjata, men jag ääääälskar huk. nu ska jag fortsätta titta på starcraft eller kanske tvätta håret. huk ska inte spela än på ett tag. puss.

torsdag 13 oktober 2011

måndag 10 oktober 2011

kiss

idag har jag bara legat i sängen men den finaste jag vet. Gjorde godaste frukosten till honom och sen tittade vi på rederiet. gick ut lite i regnet och köpte äpplen. lånade socker av grannen och bakade godaste äppelpajen. nu har han gått för att repa och jag ligger kvar här. han kan nog vara det bästa någonsin. den där som är på riktigt riktigt. bra.
nu lyssnar jag lite på håkan och ja, det är väl okej med allt. imorgon ska jag jobba och sen är jag ledig onsdag och torsdag. ingenting känns speciellt jobbigt men inte speciellt bra heller. jag är mest bara lite tom på allt. jag bara vet var jag vill vara, men det är långt dit. jag vet inte hur jag ska orka ta tag i allt. dagarna bara går och jag väntar på att något ska hända, men jag vet inte vad. jag vet inte var eller hur jag ska börja. jag orkar bara inte.
måste ialla fall:
ringa psykolog om diagnospapper
söka fler jobb
orka ta mig ut (längre än till affären)
ringa dagischefen.
betala mina räkningar.
köpa jonatans födelsedagspresenter.

kan någon ge mig lite ork? för jag har fan ingen alls. jag vill bara sova och hålla jonatan i handen. jämt.

fredag 7 oktober 2011

finis

igår jobbade jag till fyra och sen kom min man hem. det var så fint. vi bara gosade i sängen hela kvällen och hade det bra. somnade vid 12 och vaknade tjugo i tre, då kollade vi på när Huk spelade och sen somnade jag igen. hihi. sov länge idag och sen kelade vi i sängen. duschade och kilade iväg till arbetsförmedlingen. såg en tjock tjej i neongröna ravekläder och jonatan skrev in sig på arbetsförmedlingen. Påväg till Max sprang vi på ellen som hade neongröna naglar. mycket neongrönt idag alltså. köpte mozzarellasticks och te och satt i solen och pratade om fina saker och allt var bra. Nu har vi skrivit en inköpslista!!! så himla mycket vuxenpoäng. ska strax iväg och storhandla med ola. brabra. imorgon ska jag jobba en liten stund. allt känns lite bättre just nu. är inte lika ledsen längre. nu ska jag röka. puss.

onsdag 5 oktober 2011

kissdagen.


typ världens sämsta dag. har bara lipat och känt mig kass och hatat alla och blä. så himla jobbigt. det går aldrig över. imorgon kommer ialla fall jonatan hem och då kommer allt kännas lite bättre. nu ser jag på harry potter och äter choklad. imorgon ska jag jobba. blä. hatar allt. eller inte allt, men allt här. har mensvärk fast jag inte har mens och blääääääääääää. kissdag. längtar ialla fall till alla hemliga planer blir av. då kommer jag vara gladast i världen. nu är voldemort arg! lax.

tisdag 4 oktober 2011

blääääääää.

Livet är sämst just nu. allt är sämst. men jag har ialla fall världens bästa pojkvän. dör.

söndag 2 oktober 2011

jag går inte isär när jag går med dig.


nu är jag hemma. allt är tomt. jag är tom och rummet är tomt. jonatan stannade kvar i göteborg ett tag och kommer hem någongång i veckan. allting känns bara så jobbigt nu. men jonatan är världens finaste och säger fina saker som får mig att lipa lite. göteborg var bäst på alla sätt. helt fantastiskt. har haft så sjukt roligt och herregud vad bra människor jag känner och fått lära känna. Fick träffa massor av jonatans kompisar, så himla fina verkligen.
idag innan min buss gick satt vi i vasa på en bänk. allt var så fint och jag och jonatan pratade om så bra saker. såna som gör mig så himla glad. åh. bäst. jag kan inte ens skriva om allt som hänt och hur fint och bra det varit. finaste helgen ialla fall. finaste bästa mica och belle. dör alltså. sov hos jonatan inatt, det var läskigt att träffa hans bror och pappa, men ändå himla fint. usch haha, jag kan inte ens skriva. är så trött och ledsen och blä. jobbigt. imorgon ska jag jobba. vill typ dö. verkligen. usch. men jag har fina saker att tänka på, fina saker att se framemot. nu ska jag sova. godnatt.