söndag 27 november 2011

ihklaxbajs.

vi har inget internet, därför kan jag inte uppdatera bloggen. bara så ni vet. puss.

söndag 20 november 2011

MLG






älsklingsHuk <3

sc


Jag är inte död, men det är MLG hela helgen. Starcraft är världens bästa spel! bara ligger här och njuter. Ikväll spelar Huk semifinal och åh, han är så BRA! kollar på replays från igår och ni borde med kolla http://pro.majorleaguegaming.com/live/starcraft_2?slug=scRed . Återkommer när mlg är slut.

onsdag 16 november 2011

pastadagen.


jag är sämst med bloggen just nu. kommer på saker jag vill skriva och sen glömmer jag bort det och orkar inte. jag och jonatan gjorde precis godaste pastan! med vin och tonfisk och fetaost osv i. så HIMLA god. vill typ äta det jämt. är ledig idag och imorgon. så himla skönt. 1.5 vecka kvar till lönen och jag typ dör. är så jävla pank att det finns inte. usch igår när jag åkte buss hem så gick niklas (mitt ex) på den. mitt hjärta typ stannade och jag kunde knappt andas. han stod med ryggen mot mig nästan hela resan och hela tiden tänkte jag "vänd dig inte om", men såklart såg han mig och satte sig bredvid mig. det känns så knäppt att träffa någon som man var sådär nära med innan och som nu bara är vem som helst. Eller ja, vi pratar ju väldigt ofta, men har inte setts sen i somras typ. jag vet inte ens om jag vill träffa honom. Jag blir så trasslig och konstigt med honom. jag blir någon jag absolut inte vill vara. men jag vet inte. han åker tydligen den bussen varje dag, men jag hoppas vi inte stöter på varandra mer. blä.
Förlåt för att jag suger på att kommentera era bloggar btw, jag ska bli bättre. bilden har inget med inlägget att göra, men jag hittade min externa hårddisk igår och på den fanns ALLA bilder från gymnasietiden och framåt. kanske gör ett inlägg med några godbitar från förr. puss.

söndag 13 november 2011

finaste

det finaste är när ens pojkvän connectar med ens vänner. just nu sitter stoffe och jonatan och spelar starcraft och bara är finast. jag bara myser och dricker vin. så himla fin kväll. är nöjd men saknar michaela mest i världen. puss.

lördag 12 november 2011

bralaxar

vi har en ny skitstor säng, jag har fått en jobbintervju på ett superfint jobb, vi har en box med vin och snart kommer christoffer hit. livet är ganska bra och jag har nog inget att klaga på faktiskt. puss.

torsdag 10 november 2011

bästisvargen.


bloggen suger jag vet. men har inte haft tid. kom hem från göteborg i måndags och sen har jag jobbat tisdag och idag. har sovit så dåligt de senaste nätterna. vill dö av trötthet. just nu spelar patrick wolf i köpenhamn och jag är inte där. gråter nästan. blä. allting är jobbigt ikväll. är ialla fall ledig hela helgen. det är bra. göteborg var världens bästa och jag ville aldrig aldrig åka hem. lägger upp bilder och så snart. ska bara hitta lite ork. jobbet är som vanligt typ. har sökt några nya jobb också som verkar supernajs. hoppas jag får något fast. det hade varit najs. är typ världens pankaste människa och vet inte hur vi exakt ska klara oss i två veckor till, men jaja.. det löser sig. nu lyssnar jag på patrick wolf och vill mest bara lipa. drömde bästa drömmen om huk inatt. Han skrev till mig på twitter och sen träffades vi och gick på ett bröllop i rederiet. åh finaste huk. dör. ska nog snart sova. imorgon ska jag och jonatan till biblioteket och sen ska vi köpa billiga grönsaker på möllan. vi gjorde GODASTE pestolaxen idag (mica du hade älskat den) och bara mmmm så god. nu ska jag lipa till vargen och tvinga jonatan att gå ner och köpa cigg. hatar livet lite ikväll. återkommer när jag är på bättre humör. puss.

lördag 5 november 2011

fredag 4 november 2011

fredagen.

vi somnade typ direkt när vi kom hem igår och vaknade halv 11. hahaha så himla gamla paret verkligen. nu ligger jag i sängen och äter biogodis från igår hihihi. vid två ska jag fika med mica och elin. bästa tjejerna! vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, men det lutar åt kontiki. kan vara mysigt med lite indieklubb. supersämst att det redan är fredag. helgen kommer gå superfort och sen bara ska vi åka hem. vill inte hem alls. trivs så himla bra här och känner mig så himla hemma i jonatans hus. blä. ska jobba på tisdag också. hatar. är förkyld som tusan också, men ingen feber ialla fall. nu ska vi äta frulle. puss.

torsdag 3 november 2011

myskvällen.

hihihi mysigaste kvällen. Åkte till partille centrum och köpte så sjukt mycket godis. över ett kilo och vi skämdes nästan när vi gick ut från affären. tog bussen in till stan och sen åt vi så himla mycket mat på Andrum. det är verkligen bästa resturangen ever. vill äta där jämt. vi typ rullade till bion och sen såg vi på Tintin. den var så himla himla bra verkligen. nu är vi hemma och jag är så trött. men det har varit en sån himla bra kväll och jag är glad. imorgon ska jag fika med elin och mica på dagen och sen ska vi ut på kvällen. det kommer nog bli asbra. håller på att somna framför datorn nu. glömde ta bilder, så ni får tyvärr inga. godnatt finisar.

bastugos.


det var supermys att bada bastu igår och jag skrek "lisäääää" (stavning laura?)
och hahahaha, det var så himla kul. jonatan sa att jag var himla duktig på att bada bastu. huden blev supernajs och det var bara allmänt gos. sen chillade vi mest, gjorde bakpotatis och kollade på pans labyrint. idag har vi inte gjort något speciellt. bara ätit frulle och kelat osv. ikväll ska vi äta tapas och se på tintin på bio. idag är det 5 månader sen jonatan sa "varför inte?" och hånglade upp mig på fyllan hahahaha. så vi måste ju fira. kommer nog bli gosigaste kvällen. vill aldrig aldrig åka hem. imorgon ska vi leka med mica och elin och det blir bästa. ska äta middag och förfesta hemma hos mica. är så himla peppad. borde duscha och klä på mig snart. hoppas ni får finaste kvällen. puss

onsdag 2 november 2011

naturhistoriska och sånt.













igår åkte vi 12bussen in till stan för att gå på Naturhistoriska! det var så fantastiskt fint och jag sprang runt som ett litet barn bland alla djuren. Tog tusen bilder och kollade på massor med knäppa djur. När vi tittat på alla djur blev vi himla hungriga, så vi gick och åt sushi hihi. supergodast och vi blev så himla mätta. efter maten gick vi över stigberget (jobbigast ever) hem till Jonatan och Benjamin. segade lite i köket och sedan gick vi till systemet. Under kvällen satt vi mest i soffan, lyssnade på musik, drack vin och bara hade det himla trevligt. Vid 2 somnade vi i deras lilla soffa och vaknade inte förrän vid 11 idag. supermysig kväll. idag har vi inte gjort så mycket. mest åkt hem och jag har lärt mig hur man stämplar på spårvagnarna! åt godaste pizzan när vi kom hem och sen har jag kollat på Amelie from montmartre. bästa filmen som vanligt. När jonatan har spelat klart ska vi gå en promenad och sen ska vi bada bastu haha. så himla tokigt. Imorgon ska vi btw på dejt, ni vet en såndär klassisk Dinner and a moviedejt. det ska bli så himla mysigt. nu ska jag kissa lite. puss

tisdag 1 november 2011

första bästa dagen.







Har precis vaknat och äter lite godis. jonatan sover bredvid mig. så himla söt. igår var bästaste dagen! åkte in till stan (klarade att byta buss själv i partille!!!!) och träffade sötaste mica. Gick till något ställe och köpte godaste sushin, fast dom var lite förvirrade! jag betalade för 6 bitar och fick 8 bitar och mica betalade för 9 bitar men fick tio. men vi klagade ej. sjukt gott ialla fall. När vi ätit klart så gick vi till topshop och bara dog för att allt var så fint. hatar att vi inte är rika. bangade alla dyra kläder och gick till HM istället. där hittade jag bästa skorna och så köpte vi tvillingtröjor som är så himla söta. Tog en liten vagn till järntorget och gick till myrorna. där hittade vi typ universums snyggaste väska!!! skojar inte alltså. så jävla fin men så jävla dyr. typ lipade nästan. hatar att till och med second hand är svindyrt. Kollade på lite knäppa saker och sen gick vi till emmaus. DÄR hittade vi det bästa någonsin! gamla glasögon!!! vi stod i säkert 20 minuter och provade och skrattade och snurrade. helt superknäppt. hahaha hittade ett par som jag faktiskt såg asbra i, måste verkligen skaffa linser igen. köpte dom ialla fall och mica köpte ett par asfina hippieglasögon. gick till bk i våra snygga glasögon och några fnissade åt oss. hahaha. åkte till 4-gott och köpte så jäääääääääääävla mycket godis. så himla stört att det ens finns så mycket godis. sen skulle mica åka hem och jag gick till min buss. busade och åkte utan biljett. kom hem till min söta man som spelade. sen åt vi massor av godis och jonatans kompis kom över och så såg vi björnbröder. somnade så himla tidigt. men asfinaste dagen och det är bäst att vi ska vara här så länge och mica är bäst och allt är bäst. idag ska vi på Naturhistoriska och jag kommer dööööö, för jag älskar sånt. så ni kommer få tusen bilder. nu la jonatan sig på min arm, så kan inte skriva mer. puss finisar. ps, snor lite bilder av dig mica för jag bara glömde att ta några :( måste bli bättre