tisdag 31 januari 2012

litehejochså.

Jag har inte orkat skriva på skitlänge och har egentligen inte tid nu heller, men allting går bra och snart ska jag till jobbet. saknar göteborg hela tiden och vill bara bo där nu. dom håller på att renovera i lägenheten bredvid och jag blir nästan galen. I helgen lekte jag ialla fall med mica som var nere i malmö. det var himla fint. vi shoppade massor av smink och sen åt vi godaste maten på cosmopolitan. dog. godast. nu ska jag till apoteket och sen ska jag jobba lite. I lördags hade vi finaste kvällen med victor här hemma och sen gick vi till kb. himla mysig kväll med mycket justin bieber. nu måste jag springa. hoppas ni mår bra. puss.

lördag 28 januari 2012

bra

allt är fint. idag lekte jag med mica och nu dricker jag cider. puss

måndag 23 januari 2012

älskar.




hahahahahahah jag dör. så HIMLA bra game. det är synd att ni inte förstår något, för det här är ett fantastiskt roligt och galet game. haha. älskar huk. <3

söndag 22 januari 2012

shelley


jag har jobbat 6 dagar denna veckan, därav min bloggpaus. jobbet går bättre och bättre hihi. är nöjd och så. igår jobbade jag även på mitt gamla jobb hos min favoritpojke! han är bäst på att göra mig glad. Igår drack vi vin i köket och bara hade det bra. vi skulle egentligen till retro, men orkade inte. idag har jag spelat tvspel hela dagen. bästa. har även planerat vår födelsedagsfest med tove idag, kommer bli bästa. fixat evenemang och så på facebook med. har bjudit massor av folk, så det kommer nog bli galet. har läst igenom två gamla bloggar och dog lite. blä. försvinn och så. ska snart sova, för jag jobbar imorgon. längtar tills lönen kommer, är pankast i hela jävla stan. hatar januari alltså. i helgen kommer mica och elias ner till malmö och på torsdag kommer förhoppningsvis min internetkompis ner också! vi har aldrig träffats så det ska bli himla spännande. funderar även på att färga mitt hår svart igen, men vi får se, kanske blir ljusbrunt istället. har som vanligt inte tagit några bilder i helgen, så ni får en supersöt bild på jonatan från min födelsedag i göteborg.
nu ska jag fortsätta lyssna på håkan och röka klart.
hoppas ni mår fint. puss.

onsdag 18 januari 2012

13.43

idag är det lite bättre tror jag. allt känns fortfarande ganska tungt och jobbigt, men det går kanske över. ska snart åka till jobbet ialla fall. jobbar bara fyra timmar idag. jonatan är på jobbet så det är himla lugnt här hemma. alla har blivit så duktiga med skola/jobb osv. heja oss. imorgon ska jag till vårdis och kanske få veta vad det är för fel på min mage. ska även boka en tid till gastropi, inte jättepeppad alltså. har hört att det gör skitont och sådär. men jaja, äsch. inget kul händer, därför suger min blogg. The cure har ialla fall blivit bokade till roskilde och jag och ellen är kanonpepp! roskilde är bäst.
nu måste jag åka till jobbet. hejhej.

måndag 16 januari 2012

12.46

tog ut min frustration på bloggen och nu får det se ut såhär tills jag orkar fixa den igen. Om två timmar ska jag till jobbet och jag är väl inte direkt superpepp. är inte superpepp på någonting just nu och jag känner att det behövs en förändring. vet bara inte när jag ska hinna ta tag i allt. den här veckan jobbar jag 6 dagar i rad. känns lagom kul. nu måste jag äta frukost och göra en matlåda. hej.

hahahaha, fy tusan vad bloggen blev ful. ändrade om designen igen haha. dör.

.....


ingenting känns så bra just nu. jag orkar inte riktigt. återkommer när allt är bättre, om det nu blir bättre. kissblä.

ps.Vi skulle titta på Starcraft på projektorn genom min dator och då hamnade min skrivbordsbakgrund på väggen. finaste huk.

onsdag 11 januari 2012

hejhejhej


jag mår okej och lever. orkar bara inte blogga. har börjat på nya jobbet och det är himla fint. imorgon ska jag upp fem, så måste sova nu. älskart. hoppas ni mår bra. puss

torsdag 5 januari 2012

23


hihih min födelsedag var så himla bra! började lite dåligt med att mitt smink blev fult och vi missade bussen, men när vi äntligen kom iväg var det superfint. vi åt frulle på baguettestället på korsvägen och sen gick vi på universeum! det var så himla mysigt, förutom att vi kollade på hajmatning! jag är ju livrädd för hajar och blundade typ jättemycket! sen kollade vi på djuren i regnskogen och alla andra roliga saker. så himla mysigt och bäst. När vi var trötta och hungriga åkte vi till linné och åt sushi på vårt bästa ställe. Älskar verkligen misosoppa! det är godast ever. När vi var mätta och glada gick vi på systemet och sen åkte vi till Benjamin och Jonatan. Fick världens finaste Justin bieberbild av benjamin! som han gjort själv. ni får en bild hihi. den ska jag hänga på väggen när jag kommer hem. blev så himla glad. Sen drack vi vin och det kom lite annat folk och allt var bara jättefint. När jonatan blev för full och började kärleksförklara mig tog vi sista bussen hem. köpte fyllemat på mcdonalds och kollade på stardust när vi kom hem. Himla mysig födelsedag var det verkligen. Idag har vi bara ätit pizza och legat i sängen. Vi spelade lite monopol också, men jonatan bara vann innan vi ens hann bygga hus, så det var inte kul. sen åkte vi till Allum och köpte chips och nu ligger jag i sängen medan jonatan spelar med sin bror. hahaha det verkar inte gå så bra. imorgon ska jag leka med mica på stan och sen kommer elin!!! bästa. vi ska köpa massor med chips och göra glass och bli fulla och bara fira hela natten. kommer bli bästa. Hittade finaste presenterna på universeum till mica hihi. hon kommer nog bli himla glad. Nu ska jag kolla på Mad men. puss.

tisdag 3 januari 2012

göteborghihi.

har inte skrivit blogg på himla länge,men har haft massor att göra. jobbade ju nyårsnatten och det var ungefär lika kul som det låter. Men jag överlevde och nu känns det värt. Åkte till göteborg i söndagskväll och har det himla fint här. Idag har jag och mica lekt på stan i regnet. åt GODASTE laxpajen, alltså gud den var så god och sen köpte jag en superfin bdpåse och en bdpin. Vi letade efter en klänning åt mica i tusen år men hittade inga fina. provade lite tröjor men bangade. när vi var himla blöta och kalla åkte vi hem. Kom hem till min man och åt lite godis och tittade på ett program om isbjörnar och polarisen och pingviner och sjölejon. himla gulligt. just det, vi smsade elin också och sa att hon borde komma och bo hos mica i helgen och hon bara "jag kommer lätt" och vi blev så himla glada. det går liksom inte att vara i göteborg utan elin. så i helgen ska jag och mica fira våra födelsedagar med kalas och elin hihihi. bästa. snart ska vi bada bastu och se på film. Fick tre HIMLA fina klänningar av mica idag också. dör så fina dom är. jag är nöjd som tusan med allt och om 3 timmar och 20 minuter fyller jag 23. galet. puss.

ps, hahaha antar att ni hatade mitt förra inlägg och inte tittade på en enda video :(