onsdag 28 mars 2012

999



Alltså åh! kents nya singel släpptes idag och den är så himlahimlahimla bra. Lyssnade på den påväg hem från jobbet och bara dog. den är så jävla bra. längtar ihjäl mig tills nya skivan kommer. den kommer bli alldeles fantastisk. bästa finaste kent.

tisdag 27 mars 2012

tjattjattjat

Nyaste bilden på vår lilla gos. dör. längtar ihjäl mig.

alltså åh, måste bara tjata igen om hur bra allting är. det är inte ofta det är såhär bra, så nu måste jag tjata. haha. Betalade precis räkningar och insåg att jag har mer pengar över än jag trodde, dessutom smsade mamma innan och sa att bokpengarna har kommit in, så har 1400 på mitt handelsbankenkonto. ska använda alla dom pengarna till lägenheten och sådär. bäst. ska strax åka till jobbet. allt är bra. igår efter jobbet lagade vi godaste maten och sen började vi se Gone with the wind, men den är fyra timmar lång så vi hann inte se klart den. Så vi ska göra det ikväll när jag kommer hem från jobbet. Jonatan är finast som vanligt och jag tycker synd om alla andra som inte har han som pojkvän. världens bästa. Nu ska jag borsta tänderna. ni är fina. puss

söndag 25 mars 2012

Helgen.

Ny bild på vår lilla poserbebis.
starcraft <3
Bakistacos


alltså gud, det här kan vara den roligaste intervjun med Huk ever. Hahahaha, han är så himla knäpp verkligen. dör. sötaste.
Det är MLG den här helgen, så jag har kollat hela dagen. huk slutade tvåa i sin grupp och måste spela i losers nu. Men han kommer igen och har fortfarande en chans på finalen (hej ni fattar ingenting).
Helgen blev inte alls som jag trodde. Igår var jonatan dum och jag var ensam hemma hela dagen och var ledsen. blä. men idag är det bra. Igårkväll drack vi vin med johanna och anton. det var fint. vi skulle till Kb egentligen, men eftersom det blev sommartid så missade vi en timme helt plötsligt och det var bara 50 min kvar tills kb stängde, så vi bangade. Himla synd, för jag hade velat träffa elin. Idag har vi ätit bakistacos och nu ligger jag bara i sängen och ser på starcraft. vi ska kanske göra pannkakor sen och imorgon ska jag jobba. Nästa måndag får vi nyckeln till vår lägenhet. Kommer bli bäst. puss

torsdag 22 mars 2012

fin dag.

idag har varit en bra dag. jobbade 3.5 timmar imorse och när jag kom hem gjorde jag godaste frullen till min pojkvän. chillade lite vid datorn och sen gick vi till parken och mötte upp victor. snackade lite skit och sen gick vi förbi vår nya lägenhet och kikade in på innergården. så fint. Köpte billiga vindruvor på torget och sen kilade vi hem. Hängde lite med johanna och anton på balkongen, gjorde lasagne och lekte med victor. när han kilat hem färgade jag håret och sen har jag mest sett på så ska det låta (hej tantvarning) och pratat med fina folk på msn. Nu måste jag sova, för jag ska upp tidigt imorgon. Så himla skönt att lönen kommer imorgon, för vi har minus på båda våra konton. helgen kommer bli finast ialla fall. sov fint små gosar.

onsdag 21 mars 2012

flyttprat.


allting är ganska så bäst just nu. är så HIMLA peppad på att vi ska flytta. mår så bra och jobbet går bra och jag har hittat den sötaste lilla kattungen som ska flytta hem till oss. Vi ska hämta honom i början av maj i borås hemma hos fina Leonora. så då åker vi nog inom göteborg innan vi hämtar honom. idag och igår har vi ringt tusen elbolag, försäkringsbolag osv. fy tusan vad mycket det är man ska fixa alltså. I helgen tänkte vi dessutom försöka fixa allt nödvändigt man behöver när man precis flyttat in. åh det är så mycket. men det är himla roligt med och känns så fint. peppen! i helgen kommer dessutom elin ner till Malmö och då ska vi leka hihi. solen skiner och vid tre ska jag jobba. allt är bra. hoppas ni mår bäst. puss.

fredag 16 mars 2012

lägenhet!!!

alltså, vi har ju fått en lägenhet, det är helt cp. I torsdags när jag var på jobbet ringde mäklaren och frågade om vi fortfarande var intresserade osv. hon bad om hyresreferenser och ringde anton som sa att vi är typ bäst. Sen sa hon att vi var tvungna att åka dit med anställningsbevis. så jag hoppade på jonatan i sängen och sen åkte vi världens längsta stadsbussresa alltså. När vi äntligen kom ut och hade hittat rätt så trodde vi bara att vi skulle lämna våra papper och sen gå. men hon bad oss sitta ner och sen bara smackade hon upp två hyreskontrakt på bordet. Jag fattade ingenting och sen helt plötsligt hade vi skrivit på och bara fått en lägenhet!!!! vi var i värsta chocken när vi åkte därifrån. fattade noll. Lägenheten ligger ialla fall på Möllevången, alltså den centralaste och mest eftertraktade stadsdelen i malmö. typ alla vill bo där, det är där allt finns och åh jag dör där ska vi bo!! lägenheten ligger en gata ifrån möllevångstorget och är en tvåa på 53 kvm. Jag har inte sett den, för jag jobbade när jonatan var på visning. så jag är så peppad på att se den! vi får tillträde den 2e april, men då tänkte vi måla den och så under veckan och sen flyttar vi in under påskhelgen. Jag längtar ihjäl mig. Jag har bott hemifrån i fyra år, men har aldrig haft en egen lägenhet liksom, alltid bott i kolletiv, så jag är så HIMLA peppad!!! dör. och nu kan jag äntligen skaffa en liten katt! det kommer bli bäst. jag och jonatan håller på att planera alla färger och tapeter osv. det kommer bli världens färggladaste lägenhet! nu har jonatan somnat bredvid mig och jag borde med sova, för jag ska jobba några timmar imorgon. livet är så bra just nu! allting äger. bäst. puss.

tisdag 13 mars 2012

Fin helg + iphone

Frulle i sängen
Vår i Malmö.
tjej posar på toan.
jonatan gör tonyposen.

Hej. jag har inte glömt bloggen, bara inte haft tid med den. har haft en asfin helg verkligen. I fredagskväll var jag hos victor och drack vin! vi hade det så himla trevligt. Vid 12 hamnade vi på någon knäpp förfest och sen gick vi till kb. Jättebra kväll alltså. I lördags hade jag och jonatan det gos och sen på kvällen så kom det hit massor av folk och såg på mellon. det var också himla trevligt och rummet var så himla fullt med folk. I söndags köpte jag en iphone!! Har velat ha en superlänge och den är så hiiimla bra. är helt kär i den verkligen. BÄST. kameran är dessutom asbra, så nu lär det bli massor av bilder i bloggen. Ska till jobbet om en timme. skriver mer sen. puss.

onsdag 7 mars 2012

tatueringsprat.



Jag lever och har rött hår igen. har blivit en tradition att ha det varje vår. fint. nöjd. funderar också på en sjuukt nördig tatuering! ni kommer nog inte fatta, men jag ska förklara ändå. Huk, ni vet min favoritstarcraftspelare som jag jämt har bilder på här i bloggen? har brukar i sina games gå in i motståndarens bas och gör ett hjärta av rally points. alltså av linjerna som man bestämmer hur ens gubbar ska åka/gå med. Och ett sånt här tänkte jag skaffa. känns som det kan symbolisera allt fint nördigt som jag tycker om. Håller på att gå igenom massor av Hukgames för att hitta fina hjärtan. ska ju självklart kopiera ett av hans, så det blir identiskt. Har pratat med Jack om det och han sa att han kan fixa en bra deal åt mig. Är nöjd alltså. nu ska jag åka till jobbet. Mina visdomständer är btw sämst i hela jävla världen! ALLA gör så HIMLA ont och håller på att växa ut exakt samtidigt. orkar inte. det gör ont enda upp i huvudet. jävla skit alltså. nu måste jag springa. lovar att skriva ett roligare inlägg snart. puss.