fredag 27 april 2012

livet äger.


Jag är sämst på att blogga, men det har varit så mycket de senaste veckorna. Jobbet och lägenheten har tagit all tid. men nu har jag tid. Idag har jag och jonatan varit runt i hela stan ungefär. Har köpt miljoner fina saker till lägenheten och alla kattgrejer! så nu är vi redo för att få hem katten. Bara två veckor kvar. jag längtar ihjäl mig. Hela kvällen har vi storstädat, så nu är här jätterent. så himla skönt. Vi har även fixat sovrummet. det har varit fullt med lådor och skit som vi inte orkat packa upp. men nu är där fint. Vi har fortfarande inte så mycket möbler än, men vi köper lite varje löning och nu börjar det se ut som ett riktigt hem. Idag köpte vi fina mattor och åh jag trivs så himla bra nu. Just nu sitter jag med färg i håret och måste snart lägga mig. ska jobba lite imorgon och sen vid tre ska jag hämta finaste elin vid tåget och sen ska vi shoppa med mica. mina två favvistjejer är i stan och imorgon ska vi ha finaste inflyttningsfesten här. Vi har bara bjudit våra finaste, så det blir inte överdrivet många, men jag tror det blir asbra ändå. Idag köpte vi förresten biljetter till kent!!!! kommer bli så HIMLA bra. den nya skivan är så fin och åh allting är så bra. haha så himla knäppt och hoppigt inlägg, men jag är så himla trött. kommer nog sova jättebra inatt. Igårkväll var vi förresten på Vinylbaren en stund och drack lite öl och så. alla killarna från jonatans band var där och det var så himla trevligt verkligen. Världens bästa killar. Dom kommer imorgon allihop. kommer bli så fint. bilden är ifrån igårkväll. nu ska jag kolla om maten är klar och sen ska jag sova. jag har förresten världens finaste pojkvän som står ut med mina damputbrott och alltid är världens bästa mot mig.
sov gott finisar. puss.

tisdag 24 april 2012

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ALLTSÅ GUD JAG DÖÖÖÖÖÖR!!! JUSTIN BIEBER KOMMER TILL SVERIGE I BÖRJAN PÅ NÄSTA ÅR OCH JAG DÖÖÖR. KAN INTE SITTA STILL, BARA HOPPAR OMKRING OCH VET INTE VAR JAG SKA TA VÄGEN. SÅ HIMLAHIMLAHIMLA BÄST. ÅÅÅH. VÄRLDENS BÄSTA BIEBER.

nu ska jag på öppet hus på skolan jag har sökt till och träffa ellen hhihih. har dessutom tagit min medicin idag = har orkat sminka mig och rakat benen!
ååh vad jag är glad. puss.

måndag 23 april 2012

Tumblr

http://ifyoueverneedastranger.tumblr.com/ Har skaffat tumblr nu, fattar typ noll och lägger upp bilder hela tiden. ahhahaha dör. helt kaos. men om någon av er har tumblr kan ni väl säga till? kommer ett normalt inlägg snart, kanske imorgon. puss

tisdag 17 april 2012

måndag 16 april 2012

I was born to be somebody.

Jag är himla förkyld, så jag ligger bara i soffan och ser på tv. det är ganska skönt, men lite trist också. På onsdag åker jonatan på jobbresa till norge i två dagar, det är lite deppigt. Mitt jobbschema är ändrat lite nu, så de kommande veckorna kommer jag att jobba 12timmarspass. kommer vara jobbigt, men ja jag får ju mer pengar ialla fall. Idag har jag sökt till en skola faktiskt! Hoppas jag kommer in. Det är en skola där man kan läsa upp sina gymnasiebetyg och om jag kommer in ska jag läsa möbelsnickeri. Så himla roligt! lära sig att bygga och designa möbler liksom. asroligt. är så pepp. Måste verkligen läsa upp mina jävla betyg någongång, det är snart försent. Så jag hoppas verkligen det här blir bra. jonatan ska med börja plugga till hösten, så det blir himla bra. Fick veta igår att vaccinationen på katten har blivit uppskjuten, så vi får nog hämta honom helgen efter den vi tänkte, alltså helgen 11-12-13. det är lite trist. Men ja, mica och elin! jag kommer upp då istället, så då måste ni vara lediga faktiskt :( Idag har jag bakat paj och när jag var i affären så satt en gammal klasskompis från gymnasiet i kassan. det var aspinsamt, för jag var jätteäcklig och hade feber och blä haha. inte ok. Nu är jonatan på repan och jag ser bara på tv. ska vara hemma från jobbet imorgon med. har börjat ta min magmedicin igen, men jag vet inte, tycker nästan magen känns lite värre nu. men det kanske blir bättre om några dagar. Blä, är så himla varm. hahahahah shit vilket flummigt inlägg men ja ni fattar nog. Nu ska jag se mer på tv. puss alla små gosar.

torsdag 12 april 2012

justin bieber



oj, har inte skrivit på 200 år typ. Vi har nu bott i lägenheten i nästan en vecka och jag börjar äntligen hantera omställningen och förändringen. Men det är svårt. Idag har jag varit ledig från jobbet och haft värsta justin bieberdagen. Har justintröjan, lyssnat på justin, läst justinbloggar, läst i justinboken jag fick av mica och bara varit totalt besatt av justin. HAHA helt cp. men han är så bra. älskar jb! Nu är jag ensam hemma, för jonatan är och repar. Kan inte låta bli att känna mig lite ensam. eller jag vet inte, men det känns som att alla försvinner. Det är jämt jag som hör av mig till folk och jag vet inte, det bara känns som att alla har gått vidare i sina liv utan mig. Och ingen verkar märka eller bry sig om det.
Såg precis en ny bild på min kattunge och började nästan lipa. Det kommer bli så fint när han kommer hit. bara tre veckor kvar. Om tre veckor får jag dessutom träffa mina finisar i göteborg. Fan. idag känns det mesta sämst och jag orkar inte.

söndag 1 april 2012

bästa dagen.


Alltså ÅH, idag har jag haft den finaste dagen! Jonatan väckte mig genom att hoppa på mig imorse. var så bakis att jag typ dog. Tvingade ialla fall mig upp och sen tog vi tåget till svågertorp, eller ja vi råkade gå av på fel hållplats och fick vänta på nästa tåg haha. Vi gick till Ikea och åt godaste maten och pratade om lägenheten och var sådär äckliga kära och gulliga. Sen sprang vi till Mediamarkt och köpte en superspexig mackgrill som jonatan blev helt kär i haha. Var inom djuraffären och köpte en transportbur till vår lilla bebis och kollade ut alla saker han ska få. Kommer bli den mest bortskämda katten i hela stan. sen gick vi till rusta och köpte rengöringsmedel och sånt där tråkigt och viktigt. Vi vilade lite på en bänk och drack festis, sen gick vi in i största tygaffären och hittade massa tyger som vi ska sy dukar och gardiner av. dog för att alla var så fina. Mamma ska ta med sin symaskin när hon kommer på lördag. himla najs. Sen gick vi till ikea och låste in alla våra tusen påsar och åh sen köpte vi så HIMLA mycket fint. alltså dööör på allt vi hittade. Pausade lite i resturangen igen och åt räkmacka och pussades över bordet och lyssnade på gråtande barn och sådär. Vi har faktiskt börjat komma bra överens om hur allt ska se ut och har köpt SÅ mycket bra saker. Vår lägenhet kommer seriöst bli den finaste i hela världen. åh. längtar ihjäl mig. Vi kom hem för en stund sen och har grillat ikeapizza i jonatans nya grill. det blev asgott. Nu håller jag på att ladda ner nya avsnittet av Mad men. ÄNTLIGEN. världens bästa serie alltså. Är så nöjd med allt och haha jonatan är bästbästbäst i hela världen som vanligt. haha börjar känna mig helt löjlig eftersom jag bara skriver om hur himla bra allting är jämt, men det känns så bra att allting är bra och att jag mår bra. Imorgon ska jag hämta nycklarna till lägenheten och sen ska jag jobba. Ha det bra finisar, ska bli bättre på att kommentera era bloggar! puss