fredag 29 november 2013

JAG KOM IN.

NU KOMMER ÄNNU ETT GLÄDJEINLÄGG! FÖR JAG KOM IN PÅ SKOLAN!! JAG KOM IN!! helt sick. har väntat på det jäkla brevet i evigheter, men så igår när jag åkte hem från stan så bara kände jag i hela kroppen "brevet har kommit idag och jag har kommit in". Så bara sprang till postrummet och DÄR I VÅR POSTBOX LÅG BREVET OCH JAG ÄR SÅ GLAD!!!! har dessutom mailat kursledaren på skolan och det gör inget att jag kommer lite sent. ÄR SÅ GLAAAD. vi börjar 0830 och slutar 1610, och på torsdagar ska vi vara på Nordens ark! som är en megastor djurpark typ där vi ska ha lektioner och gulla med alla djuren och lära oss så mycket! sen är vi lediga en dag i veckan med, så himla skönt. Alltså jag är så glad och allt bara löser sig. skickade in min csnansökan idag med men det känns verkligen som att jag kommer få csn också. ALLT BARA LÖSER SIG. Allt är så himla bra just nu, har verkligen allt jag vill ha och allt är bara så braaaaaaaaaaaaaaa. hahaha tjatigast i sverige, men orkar inte. Känns som att det kommer hända något jobbigt snart eftersom allt är så BRAAA. eller så bara är det äntligen min tur att ha lite flyt nu.
Imorgon ska jag jobba ett par timmar och sen kommer mina fina vänner hit och firar med mig.ALLTING ÄGER SÅ MYCKET.
ser på idol och äter kakor nu. ska sova om ett tag. Hittade skolans blogg nu och har läst massor. verkar vara en så HIMLA BRA SKOLA och vill typ lipa för att jag är så pepp och för att det kommer bli så fint.
Bäst alltså.
puss.

tisdag 26 november 2013

JAG SKA SE HÅKAN.

JAG SKA SE HÅKAN NÄSTA LÖRDAG. JAG DÖÖÖÖÖR. Dock ensam och sittplats MEN JAG BRYR MIG INTE. FÖR JAG SKA SE HÅKAN!!!!! SÅ HIMLA GLAD ATT JAG VILL LIPA IHJÄL MIG. FINASTE BÄSTA JÄKLA HÅKAN. kommer bara lipa ihjäl mig hela konserten alltså! spelar egentligen ingen roll att jag går ensam, inte direkt så att en pratar under en konsert ändå. MEN ÄR SÅ GLAD. ska möta upp biljett-tjejen imorgon och få biljetten. BÄSTA. Elins fest är dessutom på fredagen och inte på lördagen, så det krockar inte. Kommer bli världens bästa helg.
Imorgon är jag ledig och just nu har jag en sovande katt på magen. Lyssnar på Håkan såklart. hoppas bara att han inte bara spelar låtar från nya skivan!
JAG SKA SE HÅÅÅÅKAAAAAAAAN. nu ska jag sova. puss godnatt.

måndag 25 november 2013

riktjej_89

lönen har kommit och jag har betalat räkningar. har massor av pengar kvar och allt äger. Köpte massor med god frukost innan och allt är så bra. Det är is på vattenpölarna och frost på marken ute. Hoppas det kommer snö snart. borde köpa en varm jacka. ska unna mig något fint ialla fall. lyssnar på håkan som vanligt och har köpt nytt spotify!!! tänkte bara säga att allt är fint och bra. nu ska jag duscha. puss

söndag 24 november 2013

Jag går inte isär när jag går med dig.

Är så bakis och magkatarrig. orkar inte. gör så ont. Imorgon kommer lönen och jag har nog aldrig längtat så mycket! finns så många saker jag måste köpa och sen kommer det äga att kunna köpa mat också.
Igår var jag på finaste mysvinfilmkvällen hos Sara med Mica och Elin. Vi såg på Känn ingen sorg och jag och mica hade vin med oss. Mica blev full på en sekund och bara pratade om sina tjejer. så himla söt. Filmen var bäst som vanligt och efteråt dansade vi till Håkan och tog tusen bilder haha, Vid halv 12 åkte vi in mot stan för att gå till andra lång. Dock åkte vi hem till mig först för att övertala benjamin, jonatan och jonatan att följa med oss ut. HAHA visade mica mitt soprum och sen skulle vi "smyga" tyst i trappan, det gick sådär och när vi kom upp till vår våning stod killarna där och skrattade åt oss haha. orkar inte hur odiskreta. Sen åkte vi ialla fall till andra lång och hade deep talk i baren. Blev så himla hungriga, så vi rusade över till BK och köpte så många pommes och lökringar! dog så gott det var. verkligen bästa. Sen åkte mica hem och jag gick till bryggis ett tag till.
idag har varit en sjukt tråkig dag, men så är det på söndagar ibland. ska jobba massor i veckan, men tröstar mig med att jag snart får antagningsbeskedet till min utbildning. Dör om jag inte kommer in!.
Det händer ialla fall massor av roliga saker fram till jul och efter. Elin ska ha födelsedagsfest om två veckor, sen ska vi ha julstoj, sen är det jul, nyår och SEN MIN GRYMMA FÖDELSEDAGSFEST! den kommer äga. har planerat så himla mycket och det kommer bli SÅ KUL!. är så peppad.
Livet känns fint ialla fall.
Har köpt kattmat och glass för mina sista pengar och ska snart se på wallander.
idag är det sista Bronavsnittet! kommer sakna Saga norén. hoppas det kommer en säsong 3. besatt av bron.
nu ska jag se på wallander. puss





onsdag 20 november 2013

håkis




orkar inte att jag älskar Håkan så mycket att jag går av. Finaste jäkla man alltså. bästbästbäst.
Nu ska jag kickas.

söndag 10 november 2013

babyhuk

Fastnade i starcraft och ALLTSÅ ÄLSKAR HUK. spammar lite bilder. bäst.





lördag 9 november 2013

ameh.

bara lyssnar på Håkan hela tiden. jämt. inget annat är bra. är glad men ändå är det något som skaver. jag vet inte. vet bara att det är vissa saker som måste sluta nu och att jag måste sluta tänka på det. orkar inte. idag har vi varit på dop i fjällbacka. det var fint och god mat osv. älskar jonatans familj så mycket, känns som min egen familj. Ikväll har jag bara ätit popcorn och kollat på Håkankonserter. Bästa finaste håkan. Funderat lite på tatueringar med. när jag nu ska ha råd med det... Men kanske om jag får csn i januari eller så. kanske. någon gång blir det. Åkte förresten förbi skolan jag sökt till idag. Den ligger så långt iväg. nästan två timmar. vet inte om jag orkar det. men kan vara så himla värt det också och det är ju bara ett år med några månaders praktik dessutom. Åh lyssnar på din håkanlåt nu och bara orkar inte. går sönder, blir trasslig, tänker dumt. orkar inte mig själv. imorgon ska jag och mica söndagspromenera och sen ska jag spendera fars dag med jonatans familj. min far är ju ändå hopplös liksom. blä.har skrivit massor idag, bara babbel, men det var skönt. fan vilket värdelöst blogginlägg haha. orkar inte. Igår hade jag filmkväll med mina tjejer, vi såg skräckfilm haha. bara skrek på alla i filmen och hade kuddar för ansiktet. finaste tjejerna. vet inte vad jag skulle ta mig till utan dom. Borde sova snart. Skönt att vara nykter denna helgen och att kunna sova länge utan alkohol i blodet. haha nu avslutar jag detta kassa inlägg. puss